1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Невиност на 20 години

Дискусија во 'Секс' започната од marija666, 6 јануари 2010.

1. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.211
    Допаѓања:
    162.658
    Ти си во право за себе ... као ... сто пати ти кажав, неќам да менваш 20 партнери ако неќиш. Џизс. :D

На CameliaMiller, Alisa22, candy.cane и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Епа тоа е тоа де, јас никаде не ни кажав дека ако некоја сака дека несмее да се секса со повеќе. Слободно, мене нема да ми наштети со тоа. Незнам што вергламе во место едно исто.

На queen19 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.211
    Допаѓања:
    162.658
    Само делот кај шо ги вреѓаше тие кои избираат башка од тебе. Ради тој мал детал. Ништо друго.

На CameliaMiller, KateKane, Bezimenka90 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. SugarHoney

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Ама не вреѓав не упатив навреда кон никого. Ако некој се навредил со тоа, тоа не е мој проблем. Ако нешто не е добро и јас сметам дека не е, фала богу дека ќе го кажам тоа како и сите други кои го прават тоа.

На queen19 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  5. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.563
    Допаѓања:
    38.644
    Освен што се изнакажа испрани во мозокот, ненормални, пореметени..за луѓе што не ти згрешиле ништо.

На Annath, Purplelilac, kim.k и 13 други им се допаѓа ова.
  6. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.911
    Не не зашо да им каже? Ова е за на форум. Не знаат другарките дека нивната другарка пишува по форуми и си лечи комплекси. Како да им каже дека се "неморални"..

На Bezimenka90, Rabbit 97, candy.cane и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Fauhxy

Fauhxy Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2016
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    2.130
    Се согласувам, споделена слика од икона на фб штити многу повеќе.

На Purplelilac, kim.k, CameliaMiller и 17 други им се допаѓа ова.
  8. SugarHoney

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    А ти на навреда со благослов враќаш? Фала богу дека ќе се бранам, да ви клекнам на колена да не очекуваш...
    Ти лечиш комплекси јас не лечам. Херои на форум. Јас си кажав за себе а не за други, никаде не означив никој и не упатив навреда.
    А од каде тоа дека икони споделувам јас? Каде сум го кажала тоа?
    Пуста желба интересни да испаднете и публика да собирате... Ахх.

На Волшебникот, queen19 и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  9. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.911
    Доволно ги извреѓа сите коишто направиле избор различен од твојот, девојче. Почнувајќи од другарките ти. Се надевам ти се исполни душата.

На Alisa22, Rabbit 97, candy.cane и 3 други им се допаѓа ова.
  10. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.139
    Шугар дали приметуваш некој да се мајтапи со нормален верник кој ако е вистински верник ко прво нема да осудува никој и ќе прифати и поинакви мислења. Си видела? Не, нема такво нешто. На тапет се оние сличните на тебе кои ако туѓото понашање не е у склад со сопственото автоматско е болно, ненормално и сатанистички.

На CameliaMiller, KateKane, Mariii :) и 5 други им се допаѓа ова.
  11. SugarHoney

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Бреј бреј бреј, доброоо ајде срциња благословени да сте. Прошка на прочка ќе ви барам.
    Да, има доста членови кои и при нормална дискусија се навредувани и исмејувани само затоа што имаат поразлични ставови. Ако сте саркастични незначи дека и тоа не е навреда, и тоа е секако, ама тоа им е како штит на оние кои користат сарказам. Го следам форумов долго знам како функционира и што се дешава.

На Волшебникот му/ѝ се допаѓа ова.
  12. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.911
    Скокни ме мене за "проштевањето" и јас сум со еден партнер од кога знам за мене ама не сметам дека сум нешто повеќе или пак помалку од тие што имале повеќе партнери. Во никој случај пак не мислам дека тие нема да бидат добри родители.

На Mariii :) и WildMk им се допаѓа ова.
  13. RoseRain

RoseRain Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2018
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    1.678
    @SugarHoney сите го гледавме видеото од девојчето кое беше крвнички истепано. Дали си свесна дека тоа девојче и милиони други жени секојдневно се тепани и напаѓани баш поради луѓе како тебе? И да, ќе ми кажеш дека ти не си како нив, не би истепала некого и се согласувам, не си како нив, ама доволно поддршка му даваш за да продолжат. Можеби ти изгледа дека шириш морал ама верувај баш од таквите навреди курви, нечисти, нелуѓе почнува се, небитно дали се насочени кон една личност или група луѓе.

Биди благодарна за тој феминизам што постои, ќе имаше секс иначе на 15, сакала или не.

На Annath, Purplelilac, Nausicaa и 17 други им се допаѓа ова.
  14. SugarHoney

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Чекај дали си ти добро воопшто и дали се читаш самате себе????? Поради мене и такви како мене тепале девојче? Тоа на темава што го пишуваме нема врска со тоа и те молам немој да ме провоцираш и собери си ги зборовите, немој да тропаш глупости само за да собираш публика за да се крват против мене. Девојчето е тепано од страна на ментално болни личности не поради некој кој има поразлично мислење од твоето.
    Ако сметам дека секс на 15 години и секс со 20 партнер не е добро не реков дека подржувам насилство никаде и во никој случај, не ни спомнав насилство. Уште еднаш ќе кажам немој да провоцираш и да ми менуваш зборови бидејќи на вакви работи нема да ти ќутам...

На Волшебникот, queen19 и makedon81 им се допаѓа ова.
  15. RoseRain

RoseRain Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2018
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    1.678
    Да, тој слат шејминг многу животи има уништено.

На Purplelilac, Nausicaa, lovestoneddd и 4 други им се допаѓа ова.
  16. SugarHoney

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Приберисиги зборовите и пази што пишуваш. Може си ме помешала со некој од твоите дома, јас немам ничиј живот уништено ниту имам таква намера.

На Волшебникот и makedon81 им се допаѓа ова.
  17. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.439
    Допаѓања:
    5.867
    Во склоп на темата, јас би рекла дека воопшто не ми смета кој што сака и кога сака да прави.

@SugarHoney, не те напаѓам, само би ти препорачала да немаш таков негативен став кон се' феминистичко, бидејќи да, има луѓе што даваат негативна слика за феминизмот и одат до екстреми како што спомна ти, ама феминизмот во суштина не е таков. Сега се земаат здраво за готово сите „достигнувања“ поради феминизмот, бидејќи се норма во модерните општества, како што е слободата да се образоваш, правото на глас, правото да одбираш со кого ќе се венчаш итн.

Да не беа феминистките во минатото, ние уште ќе бевме на ниво на муслиманските земји и ќе шетавме по шамии, ќе имавме договорени бракови и ќе живеевме само за да раѓаме деца и да бидеме домаќинки. Ок ако некој го сака само тоа, ама многу жени сакаат повеќе, што порано не им било дозволено.

А за морал, тоа е многу дискутабилно, од причина што до пред неколку децении не беше морално ни да се облекуваш разголено, женско да излегува до доцна во ноќта или да имаш секс пред брак и ред други работи, а сега тоа се зема како нормално. Секој индивидуално си одредува што е морално, нема никаде универзално правило, барем не колку што знам јас.

Извинете за оф-топикот.

На Annath, Purplelilac, Nausicaa и 10 други им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Дека сме рамноправни, не сме...
    Децата можеш да не ги носиш на протест каде што има голи, а и ти не мора да одиш да ги гледаш.
    Што значи, нема што да ти сметаат, едноставно: Заобиколи ги.
    Вреѓаше, вреѓаше.Треба да внимаваш со кои зборови се обраќаш.

На CameliaMiller, Nausicaa, Bezimenka90 и 3 други им се допаѓа ова.
  19. RoseRain

RoseRain Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2018
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    1.678
    Верувам дека немаш таква намера. Она што пробувам да ти објаснам е дека тие етикети од типот нечисти, курви, ненормални не се за добро на никој дури и за жал често можат да преминат во насилство а уште почесто и за оправдување на истото.

На Purplelilac, Nausicaa, Bezimenka90 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. SugarHoney

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Ти се чувствуваш навредено можеби како и јас во многу случаи. Тоа не значи дека јас сум вреѓала.
    Тоа да се има закон како треба да изгледаш во јавно место а не да се тресат голи цицки по сред центар... Има и деца од страна. Невкусно е ама ич.
    Јас не кажав лично ниту кажав дека тие луѓе се нечисти или валкани или незнам што. Кажав дека имање многу партнери е невкусно и неубаво според мене. Не ми се свиѓаат такви животни вредности кои се обратни на моите а и на повеќето на овие простори. Толку.

На Волшебникот и makedon81 им се допаѓа ова.