Дојдов само да ви кажам дека гледам хорор филмови ( ми даваат убави интересни идеи) не сум невина и имам за сега легнато 4 мажи ( утешителна бројка), ако некој ми разбуди пеперутки би го легнала ама што е најважно мајка ми се мажила девица Има тука некој проблем? Да ми дадете некоја психоанализа
Знаеш, јас сум мајка и сум имала скоро 20 сексуални партнери. Еве ти шанса: Кажи ми како не сум соодветна мајка. Директно! Ќе се разбереме, не е проблем.
Уживањето во хорор филмови е рефлексија на стравот и стресот доживеан при сексуалните односи. Тоа што и по 4 сменети партнери посакуваш пеперутки да ти летаат во стомакот е слика на твојата несигурност во себе, како и на незадоволството од оние четворица.Пеперутката е симбол на леснина, шареноликост - што значи посакуваш нешто поразлично, за да се ослободиш од стравот кој го имаш далеку во себе. Ја споменуваш невиноста на мајка ти кога се мажела, тоа е сигурен знак дека си бунтовник и не си сакала да бидеш како мајка ти, а и упатува на тоа дека си изгубила невиност на помлади години, оние најбунтовните. Веројатно си и од генерацијата на “млади бунтовници“. Проблем нема. Се е нормално.
Како ќе го воспиташ детето дека имање на толку партнери е ок или не? Нормално дека онака како ти што си правела... Не е ни чудо што се повеќе и повеќе делат исто мислење со тебе а се повеќе и повеќе неквалитетни генерции.
Ако за нормално се смета мажот да си има односи од 18 години со колку девојки сака и никому ништо. А, жената треба да е невина пред да се земат со принцот јак иначе во спротивно е ненормална. До кога ќе се става жената под мажот? А, не. За вас господата жената треба да е како капка роса, вредна, убава, сексипилна, и да ќути цел живот додека сте во брак. Во спротивно е ненормална. Не е став ова, извини. Ова е веќе проблем. Среќа што поголем дел денеска не се со такво размислување оти жените уште ќе немаа право на глас.
И сега ова: 'Неквалитетни' - како да го класифицирам? Не ти личи ко навреда? Јас оти имам скоро 20, 'неквалитетен' човек сум, а ти шо вреѓаш 'квалитетна' си? Малку да не те испомешани критериумите за 'квалитет'?
Не не па еве гледам генерациите после мене какви се. Имам и братучеди и соседи па гледам какво однесување и каков живот имаат. Ка-та-стро-фа. 15 години во клуб оди секоја недела еј, на 15 години. Кај мене во населба барем гледам како шмркаат и дуваат, некои и помали се од 15. Извини женска ама тоа не е квалитетно и неможеш да ме убедиш во тоа.
Па ете кажав како се понеквалитетни. Идам и јас по клубови и гледам што прават девојчиња помали до мене.. Тоа неможам да го наречам квалитетно и добро, извини ако се осекаш увреѓено.
Навистина имаш тешки предрасуди. Што знаеш за мене? Ништо, така? Ама само по бројката процени дека сум 'понеквалитетна'. Ќе си патиш во животот ако бараш партнер по тоа дали ти ги брои партнерите кои биле пред него. Па кога ќе се опулиш во некој, може и шамар да окркаш. Ама ќе го разбереш, нели? Оти жена за да е 'квалитетна', 'треба да има очи само за сопругот' и никој друг Ти си знаеш...
Добра психоанализа ми направи, но единствено се согласувам со тоа дека сум бунтовник. Тоа што овде ја споменав невиноста на мајка ми, беше чисто поради рекреација. Некој имаше спомнато за воспитување на децата, само сакав да кажам невиноста не е знак на добро воспитување на идните деца. За другото само ќе кажам дека сексот не го поврзувам со хорор филмови.
Па сериозно го поставив, ама не баш за тебе туку за тие што знаат да ги делат жените на квалитетни и не квалитетни. А вака за со тебе , можеби ќе треба да одвојам време, ако се докажеш како добар психоаналитичар.
Извини светице стај слика од светица со марама преку глава не со разголени цицки, и јас имам предрасуди кон луѓето кои што одат по клубови само набљудуваат кој како се понаша и шо прае и со кој е наместо да се опуште и ужива.
Јас не сум светица женска ниту сум по тие работи. Ти имаш предрасуди за моите цицки не јас. Јас милион пати кажав дека не ме интересира кој со кого или колку пати се ебе. Пред мои очи се случува се така ти го кажувак како факт а не дека ме интересирало кој на кого му пушел или кој со кој се ебел. Поздрав светице
Јас дувам и што неквалитетна сум хахаха, со вакво плитко гледање на нештата не се гура далеко гледај ја интелигенцијата, манирите
За оние кои ги глорифицираат старите времиња, само сакам да им појаснам како се одвивало отприлика губењето невиност тогаш. Со некој што, во најдобар случај го имаш срамежливо погледнато коа сте се разминувале низ селото, а во најлош првпат го гледаш коа ти соопштуваат дека со него ќе го поминеш животот, на отприлика 16-17 години, притоа никој нема ни да те праша дали си ти подготвена на тој чин или не, ниту имало некакви предигри и романтики пред самиот чин од типот на романтични песни, или свеќи, или чаша две вино, бонус стравот дека можеби од било кои причини нема да има крв, при што би следело враќање дома, осрамотена и жигосана како најголема грешница. Така да, ќе ве молам да ги извадите розевите очила и да го видите тој чин во минатото таков каков што бил - трауматичен и понижувачки, со нула можности за девојката да одлучи било што самата, напротив, други одлучувале кога и со кого ќе го има првиот секс, и заблагодарете им се на модерните и "изопачени" времиња, што вие денес не морате да поминувате низ тоа, и можете сами да одлучувате за вашето тело.
Убаво кажано , ако сакат толку така а имаат предрасуди за тоа кој шмрка, кој пие кој пуше нека отидат во некое турско село каде уште некаде се поштуваат тие обичаи и нека го живее сонот