1. Во денешно време, девојчињата добиваат порано па и порано влегуваат во пубертет. Ретко се воочува разлика физички на 15 и на 20 години. 2. Не, само неразумни имаат секс со повеќе од една личност. 3. Незаштитен секс со 1 партер е далеку поопасен од заштитен со 100. Едуцирај се. Оо јас оа никогаш не сум видела девојка да се шири за пијачка. А на какви места поточно одиш ти? Хм? Аааа не. За шугар и машко со многу партери не чини. Дека неа некој па ќе отиде и ќе и каже цела сексуална историја Фактот дека плука по девојки што прават што сакаат. Плус зборува за пари. Зошто човекот што ја сака би ја плаќал за секс на камера? Еве пред спиење да се олеснам, а се надевам утре ќе ги нема членовиве.
Точно, и никој не рече нешто спротивно. Престанете да претставувате како сите да исмејуваме ако некој е невин на 20+.
Готово, крај..тука завршува со мене дискусијата. А не дување мување..светици..и останати бул-шитс. Запрепастувачко. Бај бај.
@SugarHoney devojko chitaj ubavo i misli pred da pisis. Od vakvi svetici kako tebe preku glava mi e. Glumis ovde postena nevina a za nevina treba od mashko ne doprena da bidis a ne da imas analen i oralen seks. Od nie shto imavme seks pred 20 god go poremetivme svetov stasavte vie "postenive" pamet da seete. Mozhebi site ovde imale seks so +20 mozhebi samo so dvajca toa ne gi pravi nishto podolu od tebe. A veruvaj so vakvo odnesuvanje ni tie drugarkite shto ne ziveat spored tvoite "pravila" ke te trpat.
Леле, морам да се надоврзам со еден бисер што го имаше пишано некоја членка во друга тема. Вели порано раѓале може на 16, ама битно немале односи толку рано како денес, пред 18. Све е сменето денес, и штрковите сите отказ добија, па мора да се сексаме за деца, пу срамота.
Можеби ќе бараат листа во испечатена форма или пак крв на чаршавот. Арно си е било пред 90 години. Нормално си е било се. Знаело се кој е прав маШ, а жените се чувале до брак пошто тоа е знак за нормалноќа.
@SugarHoney Да те прашам од кај ќе знаеш со сигурност што правел партнерот во минатото и со колку девојки имал секс?
Тоа за број на партнери јас лично не би била со дечко кој имал голем број. Не ми пречи самото тоа што имал секс со повеќе, туку ако се повеќе ќе се сомневам дека нешто не е во ред со него чим баш со ниедна не му се погодила врска. Може и никогаш да не дознаам, ама ако дознаам сепак, ќе се тргнам на страна, зашто ќе ме копка постојано дали со мене ќе биде искрен и ќе сака врска или само да се забавува, а мене ќе ме лаже.
Голем overthinker си Тане, врската е за да се ужива во неа а не да се оптоваруваш со непотребни работи.
Во ред е на 20 да си невина и во ред е на 20 да имаш неколку сексуални партнери. Што не е во ред ? Не е во ред да мислиш дека твојата недопрена пизда е скапоцена и како си ти како личност редок дијамант, и не е во ред таа со неколку партнери да ја смета првата за затуцана. - А за пештерскиот човек од машки род кој влета во темава со цел да не просветли, не, ниедна жена не пати по една мембрана, која освен болка и етикети ништо добро ни нема донесено, не пати ниедна жена без разлика во каква психичка состојба се наоѓа.
Ова не држи вода. Можеби не го нашол тоа што го бара, можеби бил повреден во сите врски, можеби не сакал сериозна врска дотогаш, можеби ти ќе си таа што ќе има се што тој сака една партнерка да има. Проценете ја личноста, не брзајте, дајте си време. Бројот на партнери ама баш ништо не ти кажува. Самата проценка на личноста ќе ти каже дали ти гледаш иднина со него или не.
Мори Танче, ако имаш секс со некој, не значи дека очекуваш врска. Луѓето и ради 'спорт' имаат секс. Чистка напрајле модераторите, па да повторам од синоќа: Не е наш домен, туѓиот сексуален живот. За нас може да одлучуваме колку и каков секс имаме, за друг не. Навреди и осуди поради разликите во сексуалноста, се нечовечни, во најмала рака. Не е срамота и да не си немал никогаш секс, и да имаш секој ден, со по 10 различни луѓе. Твое тело - твоја одлука.
Океј, ама баш баш сите го повредиле? Не верувам. А и ако со сите имал само секс, што ми гарантира дека со мене ќе сака озбилна врска или ќе ми вика дека ме сака а сака само секс? Океј, можеби реков. Ама нема да спијам мирно, во тоа сум сигурна. Ќе се мислам - ме сака или со мене е зашто имаме секс, или сум му само за забава итн..? А јас ќе сакам врска, не само забава.
Може да си му прва и отпосле да 'процвета', а може да имал и сто и да си продолжи и додека е со тебе. А може и обратно, да биде верен и лојален. Ништо во животот не доаѓа со 100% гаранција.
Како и да е, нема да ми е сеедно. Се знам себе. Не сакам да му бидам само следна во низата. А ги има такви голем број.
Како ќе го знаеш тоа Тане, кој ти гарантира дека нема да бидеш следна у низа? Освен да го врзеш у подрум
Да ама ако знам дека се повеќе ќе се тргнам. Една , две три разбирам не се погодиле, ама повеќе? Зборам за врска. Како од сите баш со мене ќе сака врска? Може првите се излажале со него само. Ако знам дека се повеќе се тргам и готово кажав веќе. Не ми се ризикува.
Ако е за врски океј, секој ќе се посомнева у некој со 20 неуспешни врски. Мислев за сексуални партнери праиме муабет