1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Невиност на 20 години

Дискусија во 'Секс' започната од marija666, 6 јануари 2010.

1. Polska.Win

Polska.Win Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2022
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    129
    Факт е дека машкото во денешно време треба добро да се намачи за да најде девојка.Егеецот не излажа

На Flower.D, Егеецот и Mart1na им се допаѓа ова.
  2. Егеецот

Егеецот Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    106
    Просто кажано.

На Polska.Win му/ѝ се допаѓа ова.
  3. stjepan

stjepan Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2018
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    223
    Премногу мисли, лекот му е позади МТВ.Ќе си даде пари и завршена работа.

На Mart1na му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Егеецот

Егеецот Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    106
    хахахахаа. Не би препорачал, малку болести има денес па уште тоа му фали. Само позитивен начин на размислување, добра рутина и дисциплина и малку машко челичење ќе направат од него што би рекле Србите права Људина. Или кај мене дома стариот што би рекол, за вас момци, само враќање на задолжително служење воен рок..

На Mart1na му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.140
    Допаѓања:
    6.360
    Screenshot_20221120-233511_Google.jpg

На FridaodaMk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.562
    Допаѓања:
    38.641
    Што подразбираш под "добро да се намачи"?

7. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.418
    Буквално еден машки член го имаше кажано спротивното во една друга тема. :D

Иначе на темава не знам што да кажам. Симни си тиндер?
    Нема некоја конкретна формула за наоѓање на партнер.

На crimson, theowndemon и Puellapulchra им се допаѓа ова.
  8. Bouncing Joy

Bouncing Joy Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2022
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    149
    Znaci deka masko moze da pomine dolgi godini singl bez da mu izleze bilo kakva prilika ili voopsto da ne najdi partner. Dodeka devojkite dosta polesno doagjaat do sansi dovolno e samo da vkluci instagram ili facebook i odma ke ima mnoshtvo kandidati za date. Mnogu poke mazhi denes nad 30 se sami odkolku zheni a zhenite sto ne se mazile vo najmala raka ke najdat partner za seks za razlika od mazhite koi ja nemaat nitu taa "privilegija'' dokolku ne nashle adekvaten partner za vrska ili brak i osudeni se da vekuvaat sami.

Poznavam eden kup primeri od realen zivot i pomladi od 30 i postari rabotite se ednostavno takvi kakvi sto se ne sakam da deluva kako da kukam no fakt e deka devojkite se vo daleku popovolna pozicija opsto vo mnogu segmenti vo zivotot od maskite denes

На Егеецот и Mart1na им се допаѓа ова.
  9. Guest69

Guest69 Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2022
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    32
    [
    Многу ти е лошо размислувањето, зашто да не пријдеш на некоја ако ти се допаѓа, најлошо што може да се деси е да те одбие, машко си мораш да направиш прв чекор, сама нема да ти дојде сигурно, дури и 100 пати да те одбијат мораш ти да продужиш даље, таква е филозофијата на машко-женските односи..

10. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.562
    Допаѓања:
    38.641
    Твојата околина ≠ факт.

Жената била во поповолна позиција во многу сегменти. Фемициди, насилства, силувања, изгледа спаѓаат во тие поволности, не знаев.

На Hecate, Ketchup, boo3 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Bouncing Joy

Се зачлени на:
    4 ноември 2022
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    149
    Ocekuvav vakov odgovor ako veke gi nabroja nepovolnostite za zhena da gi nabrojam jas onie za mazh koi se mnogukratno poveke od onie za zhena.

Kako na primer mazite izvrsuvaat najmalce 3 pati poveke samoubustva od zeni, mnogu poveke se zrtvi na ulicno nasilstvo i zrtvi na ubistva opsto zemeno, ginat i se zdobivaat so povredi mnogu poveke od zenite na rabotno mesto, ima mnogu poveke mazi bezdomnici odkolku zeni, za izvrsuvanje na isti zlostorstva zenite dobivaat pomali zatvorski kazni, mazite ginat vo vojni... i sekako toa sto veke go spomnavme na temava zenite imaat mnogu poveke sansi za pronaogjanje na partner od mazite. Eden neslaven fakt 70% od razvodite denes vo svetot se inicirani od zenite licno poznavam eden kup takvi primeri a vo poslednava godina poznavam i 2ca sto si go odzedoja zivotot poradi raskinuvanje so devojka. Mislam deka dovolno nabrojav a ima i uste no mislam deka e dovolno za normalen covek da zakluci vo kakva superpozicija se zenite denes

На Егеецот и Polska.Win им се допаѓа ова.
  12. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.562
    Допаѓања:
    38.641
    Суперпозиција бе. (facepalm)
    Добро јасно ми е за што се работи кај тебе, нема да те оправам ниту ќе влегувам во бескорисна дискусија, ама еј, барем може со тек на време ќе ти стане јасно зошто си сам...или нема, па вечно ќе обвинуваш надворешни фактори. :(

На Hecate, Ketchup, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Bouncing Joy

Се зачлени на:
    4 ноември 2022
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    149
    Da sam sum ne se sramam da go priznam toa poslednata vrska mi bese pred 5 godini so devojka sto me izneveri i si fati drug pa potoa i so nego raskina pa si fati tret a jas odtogas voopsto ne mozam da dojdam do bilo kakva prilika i standard problemot se bara kaj maskoto ne cini, zapushten e, kreten e, mrzliv e i t.n i t.n znaci ako maskoto ne moze da si najde partnerka sekogas e negova vina. Dali si svesna kakov paradoks e ova sto go zboruvas stigmatiziras samo eden pol kako "vinoven" za neuspehot a drugiot pol kao site se okay pa nemaat takov problem no sense e muabetov ali aj

14. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    5.089
    Буквално ти си тој кој рече дека едниот пол е виновен за "неуспехот". Успехот не е до полот, туку до размислувањето ;)

На WildMk, Hecate, Feminka22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. stjepan

stjepan Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2018
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    223
    На крај краева, убаво ти кажа членката, дека тоа е менталитет, гледиште.Стави крај на тоа мислење и смени го гледиштето.Вака личиш дека немаш доволно самодоверба и тука на форумов се жалиш бидејќи си бил изневерен.Големо чудо ако си бил изневерен.Маж си, не биди лигле.Прибери се малце психички, смени се физички, најди хоби, целиот смени се буквално и ќе видиш после дали ќе се жалиш на форумов.Како што можев да прочитам, не барав на претходните страни мислења, немав многу време затоа тоа би ти го пишал.Како совет сакаш земи го или критика, пак е до тебе.Или ќе продолжиш да се жалиш и пишуваш дека машкиот пол бил виновен или ќе се смениш од срж и ќе работиш на себе и после нема никој да е виновен.

16. Bouncing Joy

Се зачлени на:
    4 ноември 2022
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    149
    Ne rekov jas deka "polot" vo slucajov zenskiot e vinoven za neuspehot na maskite tuku dadov konstatacija deka devojkite imaat mnogu poveke priliki za pronaogjanje na partner za razlika od maskite sto e fakt. Tuka ne gi obvinuvam zenskite tuku mnogu faktori se vo prasanje zosto e toa taka. Clenkata pogore pocna so licni i generalni diskfalifikacii deka ako maskoto e neuspesno vo pronaogjanje na partner togas e isklucivo negova vina sto apsolutno ne e tocno. Ako odime po taa analogija ima eden kup devojki sto se prosecni vo sekoj pogled od izgled, intelekt, komunikativnost, sharm no sepak imaat deckovci. Neznam zosto e tolku problem da se priznae deka devojkite denes se vo poprivilegirana pozicija od maskite tuku mora so nekakvi nebulozi da se dokazuva deka toa ne e taka koga e ocigledna situacijata

17. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.562
    Допаѓања:
    38.641
    Стигматизирам пол? Не, апсолутно немам таква намера, туку ти ја претставувам реалноста што не ја гледаш. Ај те молам наврати се и препрочитај сѐ што си напишал. Доаѓаш на женски форум, кај што барем еднаш неделно некоја ќе напише дека маж ѝ ја тепа, друга дека ја понижува, трета за сексуално вознемирување, четврта за искуство со педофил, и така без срам ми пишуваш за тоа како светот бил поповолен за нас?
    Ако си ти разочаран од твојата претходна врска, најдобро што можеш да направиш е да одиш на психолог и разрешиш траумите, не да голташ инцелска содржина од интернет наменета да индоктринира токму разочарани луѓе. Потоа запознај реални жени и увиди дека осаменост и депресија немаат пол. Не ме цитирај пак, и ова не планирав да го пишувам ама ете.

Последна измена: 22 ноември 2022
    На WildMk, Hecate, noteforself и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Bouncing Joy

Се зачлени на:
    4 ноември 2022
    Пораки:
    101
    Допаѓања:
    149
    Okay taka e gospodicna eve te ostavam bidi vo pravo pozz

19. KateKane

KateKane Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јули 2018
    Пораки:
    3.388
    Допаѓања:
    59.814
    Ме бришат кога ви лупам во фаца што мислам кога ве читам што пишувате.

20. beautydoc99

beautydoc99 Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    15

воопшто да не ти е гајле, јас на 22 ја изгубив невиноста и сум истиот човек како и пред то. Се што треба да се случи ќе се случи на време со вистинскиот човек. Без разлика што сум женско, подобро да сум како тебе отколку промискуитет

На Cosmic Girl, cresa-jagoda и LoneWolfGuy им се допаѓа ова.