Невиност на 20 години

Discussion in 'Секс' started by marija666, Jan 6, 2010.

1. Kartman

Kartman Активен член

its a deal :)

2. Arthur

Arthur Популарен член

Невиност на 20 години... па што голема работа дека некој сеуште е невин на 20 години имам 17 уште малку 18 и што треба да се е**м? стварно не ми е јасно и 25 да имам ако не се чувствувам спремно или пак го немам најдено вистинскиот нема да го направам и крај од тоа не се срамам нема ни да се срамам кој сака нека ме поддржи кој не немора

Bokchee, SnowWhite8, Ana3567 and 2 others like this.
  3. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Колку подолго задржиш невиност, толку поубаво. Мое размислување. :)

resenska, HUNK, Dream-Girl and 7 others like this.
  4. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Nema da se plasis dali ovoj mesec mi dojde ili mi kasni dali ima bebe ili ne.....:D

sweety90 and QweenSM like this.
  5. Arthur

Arthur Популарен член

те поддржувам :* oдносно и јас така мислам туку има девојки што бараат глупава помош од типот помош невина сум а имам 20 што да правам што да правиш уште прашуваш оди и со првиот на кревет само до толку се закочени што мислат дека невиноста се губи на 15

Kukla994 and QweenSM like this.
  6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Еххх.. искрено и јас вака како што ве читам се нервирам што не сум невина сега, а сум 19. Кога си фатив дечко да почекав уште малце убаво ќе беше, но ете младоста што не прави..
    Но за џабе не рекле, се учи од грешките.

Kartman, Kukla994 and Arthur like this.
  7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Strastite mozebi ne se zadovoluvaat vistinski no ke se obiduvas na drug nacin pa sto e ova prv decko fati i vednas sakkat da te legnt e pa mene ne uspejaa haha

Kartman, QweenSM and Arthur like this.
  8. Arthur

Arthur Популарен член

Куклич мој човек си до сега не успеал никој нема ни да успее некој имам решено дека невиност не губам до првата брачна нок можеби ке помислите дека сум заостаната но јас така сакам па ке видиме дали ке отстварам тоа што сакам

9. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Ista zelba...aj ke pisuvame kga ke se omazime dali ke bideme na prvata bracna nevini seuste :rofl:

Arthur likes this.
  10. Arthur

Arthur Популарен член

секако дека ке пишуваме прво тебе ке ти се пофалам хахах и како во старо време чаршавот ке го закачам надвор да го видат комшиите (се зезам)

11. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Haahahaha

Arthur likes this.
  12. Igrata

Igrata Истакнат член

Девојка ми на 14 години кога ја имав 15 реши да имаме односи и воедно да ми ја земе невиноста.

Уште се сеќавам на денот, беше во тексас шорцеви но имаше големи бутови (~60кг / 1.60м) и дека беше денски сите стари дедовци со бркови од пазарче до апче се вртеа и ја гледаа, а јас се осеќав како да шетам стара кобила наместо девојка ми што сака за првпат да има односи. Така да во право се тие што го чекаат вистинскиот, нема потреба да се избрзува, ако не ти дошол моментот, на крај ќе ти било поглупо ако би пробал како во мојот случај.

Се си доаѓа спонтано и природно.

Arthur likes this.
  13. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

@Igrata арно ама не му се чека на секој...

Arthur likes this.
  14. ivaaa.iva

ivaaa.iva Нов член

леле истото јас го доживувам сега,имам 22год и долга врска и скроз истите работи ми се дешаваат, од една страна сакам и кога ке дојде тој момент ме фаќа страв цела се скочанувам и неможам едноставно а не дека ме боли така непријатно чуство имам доле :) искрено јас веќе и не кажувам на никого дека сум уште невина пошто стварно ми е срам :$ сите имаат долги врски и односи само јас никако со години да го пребродам тој страв и да се опуштам...зашто стварно незнам...се надевам ќе успеам и јас како тебе веќе и жал ми е за дечко ми што толку ме трпи и се задоволува со нешто минимално за да не ме форсира веќе и јас незнам како да се опуштам:worried:

15. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

А не ми е јасно за кого сум се "чувала"?
    Колку глуп израз како да чуваш чоколадо или незнам што па чуваш хах.

16. Igrata

Igrata Истакнат член

Некој чоколади се веќе земени, некој чекаат да бидат земени

BoneMachine likes this.
  17. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Мене губењето на невиноста воопшто не ми претставуваше некој посебен настан во животот едноставно бидна, можеби повеќето девојки поинаку го доживуваат тоа бидејќи има болка во некои случаи и крварење. Имам сретнато и девојки на кои не им бил многу битен чинот на "скинување" или едноставно со текот на времето изгубил значење.
    Истотака не гледам некоја логика во задоволството да се одземе невиноста на некоја девојка(доста машки имаат), за мене е подобро да има поминато низ тоа.

Last edited: Dec 19, 2014
  18. BoneMachine

BoneMachine Популарен член

Друже верувај дека чоколадцата ќе бидат земени вака или онака без твое и мое знаење , едноставно се случува. :)
    и следнит пат кога ќе ја посетиш слаткарницата ќе има помалце колачиња од предходно, размисли :)

19. Kitten

Kitten Форумски идол

Жити темата за коментирање|(
    Да беше "невина на 30год" па да ја разберам дискусијава...

SwanMay and crimson like this.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Дали за возраст на губење невиност стои единица или двојка напред, воопшто не зборува за тоа каква е девојката. Поише за ксметот зборува отколку за нејзе самата, ако воопшто има некое значење. :rofl:
    Тоа не треба да е одлука на мнозинството, на блиските, на догми, филозофии и учења во коишто не верувате цврсто, а домашните очекуваат да верувате и тн.

Затоа што, тоа е ваше тело, ваша потреба за блискост и одлуката треба да ја донесете вие и треба вам да ви биде убаво искуство. А за тоа, треба тоа да биде личност со којашто сакате да имате таква блискост и во којашто имате доволно доверба за да се чувствувате убаво и опуштено. Многу не му придаваат значење на овој момент, но за некои може да биде многу стресен.

За осуда ќе се најде секогаш во друштво на луѓе коишто непријатно изненадени од сопствениот живот, не сакаат повеќе да го мислат и да се трудат да го оправат, па се занимаваат со туѓи: ако си мала, ќе ти лепат едни етикети, ако си поголема други. Де што брзала, ќе и` избега ли тоа, де што ли и` е проблемот што чекала, до толку ли не може да најде некој, ретко кој има нешто позитивно за коментирање. :D Ако се водиме по тоа, не треба од дома да излеземе. Па дури и во таков случај, ќе ти постават дијагноза.

Затоа, не се замарајте со ништо друго освен со тоа како вие (ќе) се чувствувате. Затоа што, тоа е ваш момент и ваша интима.