1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Невиност на 20 години

Дискусија во 'Секс' започната од marija666, 6 јануари 2010.

1. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Кај вреѓам?
    И пак во круг се вртиме. Ако не осудувам секс под 18 години, готово одма значи дека ќерките ќе си ги воспитувам да имаат на 15. Абе и на 12.

И пак не кажа која е разликата дали ќр изгубам на 20 а на 21 ќе имам голем број или на 31.
    Или еве поконкретно кажи ми која е разликата да имаш еден или повеќе претходни партнери.

На S.W.A.G и WildMk им се допаѓа ова.
  2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Ајде сите во Скопје, тука е секстот на изволте, гарантиран и за секого достапен.
    Дечко лупеташ како да имаш 12 год.

На Purplelilac, kim.k, CameliaMiller и 25 други им се допаѓа ова.
  3. Nightwish11

Nightwish11 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2020
    Пораки:
    406
    Допаѓања:
    2.000
    (facepalm):rofl: e bash da vidime :D

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  4. makedon81

makedon81 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2019
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    430
    @WildMk @candy.cane @sanjaeva Ве молам прекините да ме цитирате не изигравајте хиени.
    Јас кажав дека ја подржавам девојката која се срамела затоа што била невина на 20+ год само толку... некоја ако сака да ја изгуби невиноста на помали год тоа е нејзин избор...
    Не се правите нај паметни...!

На Волшебникот му/ѝ се допаѓа ова.
  5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Нема да те испочитувам, немаш да право да ми кажеш што да правам на форум....а и иначе :)
    Твоето прво мислење ми беше ок, секој има свое видување. По однос на “проблемот“ јас воопшто не се произнесов. Еве сега ќе кажам - не е срамота да се биде невин на 20 год, ни на 30 год, ни цел живот.
    Те цитирав зошто истресе глупост. Си бил во Ск од 18 до 22 год....па????

На CameliaMiller, WildMk и candy.cane им се допаѓа ова.
  6. makedon81

makedon81 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2019
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    430
    Не ми беше целта тоа.Само сакав да кажам Скопје е големо место а некој ми спомна дека не сум можел да се дочепам до она знаеш...
    Јас сакав да кажам ако не сум можел без пари сум можел со....
    И тука нека престане муабетов...!

Отвори ја устата само ако она што ќе го кажеш е поубаво од тишината

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    :rofl:
    дебата, дискусија ... ајде ти во тишина изанализирај ги поимиве

На CameliaMiller, Alisa22, najjacha и 4 други им се допаѓа ова.
  8. makedon81

makedon81 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2019
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    430
    :x:x:x:x Од моја страна ;)

На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Место да си прајш филм дека те напаѓаме, седни и размисли убаво, ќе видиш дека ставот ти го напаѓаме.
    Не тебе како личност.
    Дебата се вика тоа, а не животинско царство (заради хиените).

На CameliaMiller, Angie1432 и candy.cane им се допаѓа ова.
  10. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    648
    Кога е спремна личноста тогаш, мислам дека не треба да ги осудуваме луѓето за тоа, но треба пред се да бидеме добро едуцирани. :!:

На hermosa, WildMk, elenaeli22 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. candy.cane

candy.cane Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2017
    Пораки:
    1.684
    Допаѓања:
    8.983
    Ама обожаваш да извртуваш. Кој рече дека е лошо само со еден да си цел живот?
    Па јас се би дала во моментов дечко ми да ми е и последен.
    Поентата е да не се осудуваат тие што ќе направат поинаку а ти осудуваш и се додека го правиш тоа ќе има кој да ти оди контра.

На Amellie13 и WildMk им се допаѓа ова.
  12. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.509
    Допаѓања:
    17.520
    Гледај сега, личности со размислувања како твоите и кои не мислат критички, па подобро е и да не искажуваат став. Бидејќи има други личност кои се доста лековерни, па да не им влијаат ваши мислења. За да не наидат на слични ситуации и да постапат според вашите размислувања. Тоа ќе биде криво, многу криво.

Али, ова е риал лајф, и тешкичко се добива тоа што некој го сака. Така да...

13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.212
    Допаѓања:
    162.669
    Имајте секс со кој сакате, кога сакате и колку сакате. Ако сакате до 30 бидете невини, ако сакате пред 18 ебнете се. Најбитно да ви биди убаво, да немате фрустрации од лишење на нешто кое ептен го сакате. Вашето не е најдобро. Моето не е најдобро. Твоето не е најдобро. Не е најдобро за некој друг, ама е најдобро за себе и е точниот избор за себе. Така да, вие кои сакате покасно да имате секс - не дозволвајте да ви велат поинаку, ама ни вие немој да ги омаловажувате тие кои избрале поинаку. И вие кои сакате порано да имате секс/ или имавте - не дозволвајте да ви велат поинаку, ама ни вие немој да ги омаловажувате тие кои избрале поинаку. Вие кои сметате дека треба еден до два сексуални партнери да имате во животот - така и организирајте си го вашиот и не кажвајте на друг како треба. Вие кои сметате дека треба да се има повеќе сексуални партнери - така и организирајте си го вашиот сексуален живот и не кажвајте на друг како треба. Не секој е ист како вас. Секој е своја индивидуа со свои потреби и емоционални потреби, а и сексуални. Пратете си го телото. И за крај, не дозволвајте луѓе кои само што излегле од пештера, покрај препораките за седење во карантин, да ве прават да се осеќате виновно за вашите избори. Љубим вас в око.

На Џасмин, Annath, CameliaMiller и 15 други им се допаѓа ова.
  14. makedon81

makedon81 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2019
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    430
    Е за тоа ќе почекаш малу ќе му досадиш на дечкоти и ќе ти удри клоца...
    А какви се моите размислувања? Тоа што имам став да не се изгуби невиност на помали години е лошо така?
    Е од вакви модерни размислувања како вашиве затоа ќе имаме милиони КОНЧИТИ и озопачено општество зс жал ;(

15. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.509
    Допаѓања:
    17.520
    Проблемот во твоите размислувања е прво што не се критички, не оставаш простор за несигурност дали можеби пак и не се правилни ти самиот, а второ што сакаш да ги наложиш на други личност независни од тебе.
    Тоа што се закоравени, уел, ќе го оставам на страна, кога веќе сте големко мнозинство во државава.

И пред да кажеш какво е моето размислување, прво јас треба да го кажам по темата. Јас не го направив тоа.
    Небитно.

П.С. Што и фали на Кончита?

На CameliaMiller, KateKane, candy.cane и 3 други им се допаѓа ова.
  16. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Ај не претерувајте, каква слобода каков феминизам какви глупости... На сите ни е јасно и сите се соглесуваат дека секс на 15 години не е во ред ниту секс со 20 партнери не е во ред. Ќе имате деца еден ден и мислам дека ќе ви се промени мислењето. Јасно дека секој може да прави што сака и со кој сака, ама неможе да кажаме дека е во ред да се има секс со 20 партнери или партнерки или на рана возраст како на пример 15 години. И јас кога би била машко не би сакала мојата партнерка со 20 души пред тоа да спиела, не ми е во ред. А и сеа со дечкоми, не би го замислила истото. Не мислам да стварам иднина со човек кој имал спиено со толкав број на партнери.. Ебате либерализмот све што е опачки све се прави како нешто најнормално да е. Да имаш деца во денешно време сметаат не било добро ама затоа ако си геј или лезбејка срцка си, раѓањето деца мачење било и лошо е, а опачки и неприродни работи ок е.

На Џасмин, Волшебникот, Vlaad и 7 други им се допаѓа ова.
  17. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.933
    Допаѓања:
    31.275
    Се согласувам и јас. Јас сум женско па не би сакала дечко ми да имал 20парнерки и слично. И јас сум против голем број на партнери и стапување во сексуални односи многу млад. Менување партнери често не ми е својствено.
    Но секој човек си има различно мислење, различен став околу тоа и нека си постапува како си сака. Посебно сега многу се се поремети и дојде еден "модерен свет".

На cresa-jagoda, queen19, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Епа земете се на 15 години и сите среќни и весели.

На queen19 и deskarada им се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.777
    Земав да цитирам за природни и неприродни работи муабетот, па ми текна дека стопати веќе сум го зборела истово на форумов и нема поента.

Не знам во која ситуација ви се случува да кажувате на рандом луѓе дека сте невини, па да ве осудуваат, или е тоа погрешна проценка за блиски луѓе или стварно нема потреба од толку споделување детали за имање или немање на сексуален живот наоколу.

Голема работа дали си имал секс, и на 15, и на 20. Дали со 1 или со 100 партнери.

На Џасмин, Purplelilac, kim.k и 17 други им се допаѓа ова.
  20. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    На 15 телото уште не е развиено.. Каков црн секс на 15.. Животов и секојдневиево со амерички филм го споредувате. И како нема врска дали со 1 или 100? Има и тоа голема! Таа или тој ли ке бидат родители еден ден? Со 20 партнери спиеле, тие луѓе на разумни ти изгледаат? Како најпрво вреќа за болести е тоа а не човек, како второ нив освен телесно задоволство не ги интересира ништо ама баш ништо во животот, инаку зошто би биле со 20 партнери, од љубов не ќе да е.
    А што друго да се очекува кога ништо паметно не се промовира или пропагндира... Само неморал, курвање, дрога, алкохол, ноќен живот, криминал.. Еве за пример земија музиката. Кога последен пат имаш случнато нова песна во која има нешто поучно, и е навистина убава, во која не се споменува дрога, криминал и курви? Јас богами Тоше одкако замина... Кога последен пат имаш видено добар филм, со нешто поучно. Многу ретко да се најде.. Неморал насекаде, криминал, курви дрога и само тоа, само за тоа се збори. А човек се претвора во она што гледа.

На Џасмин, Nightwish11, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.