Како што тебе ти е одвратно мислењево, така и мене ми е одвратно која некоја девојка ја чува В картата за пролаз да биде добро омажена, а инаку прима бургии растуара. И ај што прави прави, па уште доаѓа и ти соли памет, ти кажува дека си блудник, а таа само што алка не и светнува над глава од невиност. Значи од невиност до невиност има и те каква разлика. Ама заборавив ова е женски форум, и сите членови се либерални и животот е розе.
Се до првиот се*к не украс само него позлатен украс беше за мене...бтв..ме излажа идиотот и не си ја сочував
Па можеш да зборуваш лошо за типка што вреѓа за работи кои демек не ги прави (а уствари ги прави). Мислењево ти е ко секоја што имала анален и орален да е расипана. А ме дира лично, да, затоа што никогаш не сум осудувала некој на основа секс (освен соученичките на 13 до 15 години).
Јас мислам да замолиш некој модератор да го цензурира зборот СЕКС, немој со ѕвездичка да пишеш, пак се познава
Значи првото мислење ми беше наменето за девојки кои ем ја чуваат невиноста ем се растураат во другите дупки, значи само на конкретно невини девојки кои сакаат и нива и крава и пи**а здрава. И уште нешто кенди, ете лично јас не преферирам анален, ама орален и те како, едноставно уживам. И нема потреба да се навредуваш од вакви мислења, освен ако и ти не си чуваш невиност колку само за пролаз. И пак ќе кажам, не е срамота да си невина, се додека на тоа си гледаш сериозно, и не е товар тоа воопшто, ако не си спремна Боже мој, чувај си се за понатака, или па и до брачна ноќ. Само што не е во ред да се чува невиноста само за добра мажачка, а другите дупки да се користат, и да се зборува за чесност.
Haha @LoneWolfGuy ne beshe celoto mislenje za tebe osven deka iskusna zvuchi na stara zoshto ne mozhesh da znaesh kolku e devojkata iskusna ako ne slushash muabeti od strana. Izgledot mozhe da lazhe Zabelezhav deka na forumite edno a vo realniot svet situacija razlichna, mene me znaat deka nemam dechkovci i nikoj ne bega od mene nevinata, zatoa iskomentirav i temata se aktivirashe.Ne sakajkji beshe izvinete ako vi smeta. Samo kje im poracham na devojkite da ne sfakjaat seriozno nishto shto kje prochitaat i da ne se sekiraat za nechii komentari, ne se bitni. Se vo svoe vreme ako treba da se sluchi.
Хмм.. Според мене мое мислење е дека сепак девојчето треба да си одлучи со кого како и што.. Доколку јас би бирал би го направил тоа со некој што би одел подолго време но доколку од некоја причина нема некоја по сериозна врска би одбрал рандом тип
Од многу женски до сега сум слушал како постојано мислат на тој ПРВИОТ или пак би направиле нешто со него иако имаат дечковци или имале поради тоа постои тој РАНДОМ тип. Мојата прва девојка беше рандом што нит ја знаев нит ја познавав и да ти кажам баш ми е мило што така испадна ден денес кога правиме муабет за тие теми со друштвото сите на нешто се навраќаат или гледаат нејзин профил јас си ужувам во моите слики кои знам дека веќе нема да се повторат и дека 2та сме тргнале по свој пат и дека никогаш нема повторно да се видиме или чуеме
Абе и јас се согласувам дека е глупаво да има секс било кај освен п*чка се со цел да биде невина коа ќе се мажи. Со оваа постапка го поддржуваат моментот - мора да е невина за да вреди. Ама првичното мислење повеќе ти алудираше ко тие што немале вагинален,а имале орален и/или анален од свои лични примери, да се покварени. Имам другарка што година дена пробувала вагинално ама не можеле никако, па почнале анален да практикуваат. Јас лично имав орален прво па вагинален. А не беше ради тоа што сакам да сум невина туку затоа што не успеавме тогаш. @Naumoski96 абе секс не се планира.
Никој не рече да планираш но секако имаш опција за избор кога ќе се одлучиш со кого.. Имаш девојки што немаат изгубено невиност ама на орален или анален план партал се направиле така да нема тука оваа е невина вреди..
Ама се додека се дава толкаво значење на невиноста, ќе се прават муабетиве. Јас бев невина до 19 години, а да имаше ситуација можеби и на 16 ќе имав секс. Дали јас од 16 до 19 сум давала/добивала орален си е моја работа. За мене јас си знам дека невиноста вк сексот ја имам изгубено. Единствено хименот не е расцепкан.