Еве да речеме најдеш невина. Се супер. Арно ама анално и орално бетер автобуска станица, демек да не и се познава. И сега, таква повеќе вреди оти и останал (само) хименот, или?
Nema odredena brojka do koga devojkata da bide nevina. se si e do nea samata sekoj si go ima pravoto koga saka togaj ke si dade. ali treba mnogu da se vnimava na kogo davas. neznam sum imala deckovci i toa ne se malku nema so da krijam. polovina i poise se mi barale no jas ne i dadov. so posledniot so odev odevme skoro edna godina i znaci bukvalno me napnuvase da mu dadam no jas iako si gi imam godinite ne mu dadov. potoa mu fativ vo telefonot deka se dopisuva i gleda so druga i koga go prasav zosto toj mi kaza ne sme deca i nema sto da krijam da te izneveriv so nea zatoa so ona mi dade a ti ne . duri e pomala i od tebe a mi dadem do koga planiras da se cuvas. stom ne davas ti ke dade nekoja druga. Znaci so tie zborovi mi kaza vo lice. so solzi vo ocite si zaminav da si gi imam godinite i ne go obvinuvam ne e kriv saka da si ima odnosi ednostavno. ne e kriv ne go obvinuvam za nisto. za mene nevinosta ne e ni tovar nitu ukras.
Дечко, дали знаеш кои машки се сеуште со овој став? Вака од психолошка гледна точка ке ти објаснам.. оние што се плашат од конкуренција, односно оние кои не се сигурни во своите секс-вештини па затоа бараат невина, нели да нема никој пред тебе за да не може да те споредува со др. Научно докажано. Ај бе душички секогаш ми паѓало жал за ваквиве ко тебе, те јаде малку несигурност а?
Da ti kazam pravo koga vi se vrti u glava od kaj da znam kolku ja pominale ovaa sigurno vi se vrti i mislata hmm pa zasto da ne ja pominam i jas edna poveke na lista postot mi bese nament za Fin decko
Vie maskite ste stvarno mnogu neznam kako da kazam. Vidi sega ako devojceto ne e skinato znaci e mutava neznae kako da ima odnosi ova ona. a ako pa e skinata togaj odma vi letat prasanja u glavata so kolku e odila. sigurno e nekoja rasturena bla bla bla. ne sekoe devojce so e skinato e rasturena
http://www.crnobelo.com/zivot/ljubo...sot-bez-ljubov-e-obicno-sudiranje-na-dve-tela Поучен текст според мене.
Не сваќам,сега откако имам односи јас сум виновна за нешто?Можеби убив некого?Каква невиност?Ме прави невина само ако сум немала секс?Навистина чудно...
Мали деца немале што да прават не знаеле какви подобри теми да отворат па нашле да зборат за невиност нешто што е надвор од нивниот дофат и разбирање. Поубав одговор на твоите прашања немам, гледај си го животот уживај во него како знаеш и умееш.
Кога слушнам па девојки кога се фалат дека се невини цц и само тоа им е успех у живот а од страв што ке кажат комшиите ако дознаат а не де дека нејке секс сигурно мастурбира. Со 21 година познавам таква. Неам ништо против ама кога чуе дека некоја е скината ја гледа со таков поглед божем згазила некој.
Јас сум скоро 19 години и сеуште не сум имала односи. И не велам дека се чувам и не гледам ни лошо во тоа да имаш односи на 17. Секој кога е спремен тогаш. Не сум била спремна а ми се има случено на прво второ трето видување со некој и да ми рече за односи и она кога кажам дека сум невина ми рече аман за кого се чуваш. Не се чувам него сакам со тој што ќе го сакам. А пак сестрами е поголема од мене и она ми вели ќе се каеш оти не си почнала порано со односи незнаеш која убавина е тоа. Сфаќам дека е убавина ама секој кога си сака. А и невиноста не е нешто баш најскапоцено, незнам зошто толку го преферираат тоа. Од мое искуство веќе момчињата не ги сакаат невините него искусните. Порано беше за почит тоа што си невина ама сега времето се смени. Сепак кој кога си сака и со кого си сака.
Зависи од возраста и поднебјето. Колку повеќе старее, не само жената, туку и мажот, невиноста од украс преминува во своевиден општествен товар. После некоја старосна граница се очекува другата страна да биде искусна и навлезена во сексуалниот живот. Оние тинејџерски врски каде што љубовта е детски игрици и држење за рака, се заменуваат со секс кој веќе не претставува некаква пречка и истиот се очекува уште во почетниот стадиум на врската. Додека, на невина личност би и требало повеќе време за интимно да се препушти на партнерот и истата би барала прво некоја емоционална конекција за решавање на таков чекор. Тука се ствара некоја конфликтна ситуација каде што очекувањата се различни. Во поруралните и по традиционални средини пак, невиноста, но само кај девојките се смета сеуште за своевиден украс и доказ за "чистота". Се зависи од тоа како вие самите себе се гледате. Па така, секој може да си бара личност со слични погледи кон ова прашање, наместо да се прилагодува на средината.
Koga pochnav da chitam mislenja na forumi shto mislat nekoi lugje za nevinosta se zamarav po malce, ama sega voopsto ne mi e tovar. Mislam deka mashkite povekje se zagreani za nevinite devojki i povekje trchaat po nevini facki, neiskusni ili pomalku iskusni devojki shto izgledaat kako da nemaat iskustvo. Mozhebi internetot i tv sodrzhinite poinaku ne uchat ama in real life e drukchije. Za mene znaat deka nemam dechko, ne se muvam i pak mi se pushtaat taka da ne se kompleksiram povekje.
Затоа што она не била со друг, нема со кој да те спореди па можеш да глумиш дека си најјак ебач пред неа самоуверени мажи бараат искусни жени ама те сфаќам, и јас да бев машко со мала самодоверба и јас ќе барав некоја нескината
Загреани ќе се, сакаат да те легнат, за да бидат главни на маса у локалната коперација со муабетот "брат јас ја скинав жими мајка". Тоа се мало мудци со 0 сексуални вештини и знаење, кое за една невина девојка нема да е проблем. Кај НЕ-Невината ќе добие шут карта.
Сите машки? Не знам за сите машки, но јас сакам искусни, не знам исто така од каде ги добивате информациите за сите машки? Чудна работа.
Nie nevinite spored forumdziite treba da se zatvorime vo manastir zoshto nikoj nema da ne saka Nekoj nazad napisha deka sme bubalici Ne sum bubalica zamislite nosam kratko i nema da se razocharam od svetot zoshto na internet ne ismejuvaat ne sum grda ni zatucana i ne zhiveam vo selo Ako nevinite se zatucani mene iskusna mi zvuchi na stara Dechkite shto mi se udvaraat ne se seljaci tuku normalni momci. Polno devojki ne se nevini i nemaat srekja vo ljubovta. Vo mojot zhivot najsrekjnite parovi 25 godishni i nagore se vo vrska i brak so prv vtor partner. Ako sum nevina ne znachi deka ke bidam losha vo krevet i ne veruvam deka seljak kje me zeme za devojka za vas da vi ostanat fraerite. Me macheshe zoshto ne se skinav porano radi seljaci shto pishuvaat na forumi, mislev deka na 16 trebashe da sum skinata ama sega gajle mi e.