Што се случува со зетот на Илкер Џенк малку ми е сумлив и оваа психологот женската на Харун, таткото на Ирем чудна ми е што е проблемот со неа? А оваа Бану пак што спрема?
Џенк и е бивши дечко на Ирем и сеуште е заљубен во неа. Кога се вратил од Америка тајно отишол со Ирем кај куќата што се состануваа Ела и Илкер, и ја видоа Ела претепана и фрлена на патот, ама не и помогнаа.Со девојката на Харун нема проблем, освен тоа што лудо е вљубена во него. За Бану не кажаа што спрема бидејќи набрзина ја завршија серијата, ама мислам дека се работи за нередот кој го направи Илкер кога ја претепа Ела, бидејќи вечерта Илкер ја повикал Бану да ги исчисти трагите, мислам со тоа сакала да ги уценува, бидејќи има снимено се на Усб стик.
Знае ли Харун дека Џенк и бил дечко на Ирем и таа дали го сака? Девојката на Харун ли е вљубена во Илкер?
Не ми текнува дали знае Харун, ама мислам дека никој не знае. Ирем не го сака Џенк, тој неа ја сака. Девојката на Харун го сака Харун, Илкер ја манипулира и неа, намерно ја избра таа да му биде психолог само за да го нервира Харун.
Во каква игра се Харун и Ела, зошто се договорени да оди Ела кај Илкер на јахтата? Си прават лице или? Зошто е осомничен другарот на Ела дека ја претепал?
Не е лоша серија, ама како цело време да се повторува и се едно исто се случува. Не ме чуди што ја завршиле брзо, бидејќи и во овие 13 епизоди нема многу материјал. Е сега дека глупи серии траат многу подолго од оваа, тоа е точно, но изгледа затупен е народот и глупости сака да гледа.
Оваа мајка му на Илкер ми беше најантипатична, ама арно си направи. Најпозитивно ме изненади. Бану и она не знаеше кај тера, таткото на Ела толку слаб карактер и појава. Реално и Ела сама си го направи другарот таков, пошто пред да биде исфрлена така, многу поинаку (лабаво) си се однесуваше. После се приземји. Илкер ко да не живее буквално, ко дух се шета низ серијата.
Dve nedeli ne gledav zsh si legnuvav rano Samo poslednive dve epizodi gi fativ. Serijava beshe obid za woke, no nekako nerealno prikazhana situacijata na manipulator koj se izzhivuva so zheni, izlishno ja izromantiziraa prikaznata na Ela I Ilker. Inaku novava serija shto pochnuva utre mi e poznata i ne e losha, kje ima dramatichnost i neizvesnost. Taman gi prekinav seriite na kanal 5, ovie dve serii me vratija kako gledach
Некако заврши без крај како да фалат неколку епизоди. Не сакам долги серии, ако е кратка ама оваа можеше уште некоја епизода да има. Како може оваа серија да нема гледаност а пример ранети птици да има.
Така е во Турција, речиси сите модерни приказни поминуваат слабо, ама оние со стари конаци, со пушки, со слушање што ќе каже свекорот, со барање чест, е тие поминуваат одлично Инаку навистина можеа барем накратко да покажеа уште нешто за натаму што и како било, ама ете.
Не плачи мамо или Ağlama anne. Во главни улоги: Birce Akalay,Ozlem Yilmaz, Cansel Elcin i др. Ја гледав серијата до 3 епизода. Не е којзнае што