Невиност

Discussion in 'Канта' started by LegateLanius, Dec 3, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Мислам дека темава треба да иде у канта.

2. LegateLanius

LegateLanius Активен член

зашто? пак се сведува на ова? претпоставки дека "немаш секс затоа автоматски мислењето не ти се важи"? сум немал, како и останатите просечни машки што немаат. ти ако си имал браво за тебе.
    дали не сум во право? самото тоа што се правдаш дека си имала многу партнери кажува дека општественото мислење е такво. да беше прифатено немаше да имаш потреба.
    одлично мислење. "не се сложувам со ова затоа треба да биде избришано"

3. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Добра ноќ.

Just.do.it likes this.
  4. Лудио

Лудио Активен член

Мислам форумов е за сите па секој можи да си се искажи, ако нешто не ви одговара не мора се одма во канта.
    Сепак модераторите си знаат, ама ја да сум не би ја избришал темава,баш е интересна и е со безбројни мислења.

5. Mantub

Mantub Форумски идол

Кај влегов кај се запустив :D
    Курва - кратенка за жена која не може да е изманипулирана пошто го чита што човек е за 25 секунди и ни на крај памет не и паѓа да оди со него.
    Дечки
    Еден совет free of charge
    Жените сакаат современи мажи, стабилни и самоуверени.
    Ако бараш невина зошто тоа да ја скинеш го сметаш за особен успех во животот, само ќе направиш да те оговара и да ти се смее со другарките на кафе.
    Овие размислувања биле раширени порано и биле на сметка на жените, правам сериозен муабет до степен жените биле убивани ако не биле невини. Или родела бебе надвор од брак. Или слични настани.
    Ако моја прапра баба била малтретирана затоа што не била со химен, а јас постојам на светов заради нејзе, и ако се најде некој да ми рече жените без химен се курви или треба да е невина, многу јако сте се заебале ако мислите дека некоја ќе посака да има секс со вас. А бе ќе и се згрози до степен антиеметик да бара. Ви гарантирам.
    Реков овие мислења биле раширени порано пошто мнозинството луѓе веќе не размислува така.
    Значи се помал е бројот на ваквите кои не знам поради која причина не еволуираат заедно со другите, така што верувајте ми, најпријателски ви кажувам, ние сме социјални суштества, сакаме да припаѓаме во заедница, ако сакате вие заедницата да ве покажува со прст, продолжете да не отворате календар да видите која година сме.
    Во животов многу повеќе срам ќе ми е да речам дека сум била со човек кој смета дека хименот е светост одколку да речам дека сум била со 100 мажи.
    Значи, да ме покажуваат комшиите со прст и да велат Оваа е курва, помалку срам ќе ми биде одколку да речат На оваа тој и тој и беше дечко (дечкото со размислувања од памтивек).
    Со терминот курва подобро ќе се носам одколку со другово.

Last edited: Dec 4, 2021
  6. Dekoo

Dekoo Истакнат член

7. WildMk

WildMk Форумски идол

Види вака, мене лично, не ми прави никаква разлика што мислиш.
    Ама ако сакаш да најдеш девојка која ќе те сака и почитува, треба да научиш и ти да ги почитуваш жените.

Знаеш ли колку ти 'падна цената' со муабетов?

Guns N` Roses and Mantub like this.
  8. Лудио

Лудио Активен член

Мислам дека темава е јасна, не ја гледам поентата да се навредувате ку*ва била, или машка ку*ва како шо викате или не знам шо.
    едноставно пишете си само шо мислите и зошто, нема потреба да се осудуваме кој што мисли, секој различно мисли и со право :)

9. LegateLanius

пак со шпекулации. изгледа не разбираш што сакам да ти кажам. зборам за општеството, не за мене. не е релевантно што мислам ја.

10. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Брат, не ме сфаќај погрешно - По муабетиве што ги читам, да не звучам кретенски, мислам дека немаш никакво искуство за да можеш да збориш на темава.

Дап, секој треба да има мислење, ама не знам - твоево у најмала рака ми е чудно.

Да не должам многу - како ние, така и жените. И пре би бил со некоја што знае што сака и како сака, отколку со некоја што не знае ништо и мисли дека се што лета, се јаде.

Не ме пингај, завршив.

11. WildMk

WildMk Форумски идол

Релевантно е и тоа многу!
    За тебе ти си одговорен, не општеството.

Биди самоуверен и храбар.
    Нема што да ти е страв дали те споредуваат со други.
    Нема ништо лошо во тоа.

Ионака, заљубувањето и љубовта, немаат благе везе со сексот...
    Ама ич!
    Со некои луѓе 'има нешто' меѓу вас, со некои - нема...
    И никаква убавина, или пари, или кур ќе го сменат тоа чувство.

black-angel and Dekoo like this.
  12. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Знаеш зошто е така? Оти тука стандардот е машкото "да си бара", а женското "да си дава". Мажите можат многу покомотно и поотворено да зборуваат за секс од жените. Не дека на жените помалку ни се е*и. Мажот треба да е ловецот, жената да чека да е уловена. Ако таа покуша да "лови" тогаш е лесна женска, односно како што таквите ко тебе ја нарекувате к*рва и таа не вреди за ништо освен да си ги задоволиш нагоните со неа. Вистинските жени се невини и чекаат да бидат освоени.

Значи колку фрагилно знае да е машкото его. Нема да сте мирни ако знаете дека женската била со друг пред вас, ќе ве копка секогаш, ќе се споредувате со тој претходно што го имала и ќе ги истакнувате вашите несигурности, и на крај пак таа ќе ви е крива. Чест на исклучоци.

Ама полека почнуваат повеќе да се ценат жените и да сфаќаат дека нивната вредност не може да е дефинирана од маж и од тоа дали имала нула, еден или десет партнери.

13. Kanya

Kanya Популарен член

Да ке се учиме/мучиме заедно, ќе бидеме морски ѕвезди или пуфка ќе се направиме.

Што има лошо во невиност? Секој кога сака и кога ќе посака треба да има однос. И со колку сака.

Само што за да биде среќен треба да има партнер спроти себе со исти желби и потреби.

А луѓето секако за се зборуваат па ќе зборуваат и за ова. Ама ако ги слушате другите а не себе си на лош пат сте...

black-angel, WildMk and Dekoo like this.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Зато јас барам. :D

black-angel, Ljubova and Amellie13 like this.
  15. Лудио

Лудио Активен член

Не е точно дека ако женската бара одма ќе речат дека е курва. Можеби има 100 мажи што и се нудат ама таја се заљубила и го сака тој 101от?
    И не е работата за споредба, ни паѓала самодовербата или не знам шо, глупости.
    На 20 години е нормално да сакаш невина, така шо чувството дека си прв е убаво. А мн е глупо кога жената ќе ти кажува што правела со првиот верувај.
    Пример: ти си невина, јас со искуство
    Јас ти го кажувам секој детал од мојот прв секс, каде,како, ти кажувам шубо ми било, требало да се случи и ти кажувам шо сум праел со првата, нема да ти биди глупо? Или општо да одиш со партнер искусен и да ти речи "Ехеее ја ова го праев со бившата не еднаш, шубо беше" то е поентата. Не е важнен химено, се е до главата. Ако тебе ти е забораен првиот секс и не го спомнуваш нема ниту едно машко никогаш да ти речи оти си му дала на тој :) или општо да те праша за првиот пат. Има многу жени кои се фалат за првиот секс а се со други партнери,тогаш боли посебно ако партнерот е невин.

quattro likes this.
  16. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Друже, зашо би те интересирало нешо од бившиот нејзин и обратно?

Само мене ми е несфатливо да зборат партнери у детали за секс со бивши?

17. Mantub

Mantub Форумски идол

Мислев не е возможно да најдеме нешто за кое ќе се сложиме ама ете и тоа бидна :clap:

black-angel and Dekoo like this.
  18. LegateLanius

значи можело да се збори и без навреди и омаловажувања. е така малку позитивно. :)
    никаде не реков дека женско што приоѓа е курва, не знам што читате. а за другово си скроз грешка. жените бираат со кого ке имаат секс. мажите имаат секс со кого ке им се укаже шанса. за тоа машки што имаат секс со многу жени се "почитувани", затоа што биле одбрани.

19. Лудио

Лудио Активен член

Епа тука почнува проблемот друже мој. Тогаш ние се чувствуваме навистина како втори и се присеќаме од време на време. Си сакала си дала. Крај. Ама има некои обожаваат да се фалат за првиот секс пример: колешка на женска ми ја прашала женска ми "оо долго време си со лудио,го пробавте то слаткото?" и женска ми одма одговара.
    Охоо јас уште пред 2 години првио пат го искусив со друг, се тресев, крв ми течеше итн... Детали и кажувала и после сето то женска ми ми го кажа мене.
    Како да се чувствувам?

quattro likes this.
  20. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Ја до сега немам наидено на таква девојка. А крај краева не ме ни интересира што правела у животот пред мене. Сигурно и ја не сум седел у манастир па да се учиме и мучиме м?

Не ме сфаќај погрешно, не ги разбирам ваквите размислувања и потребата за истите.

black-angel and Lady D ❤️ like this.
Thread Status:
Not open for further replies.