Невиност

Discussion in 'Канта' started by LegateLanius, Dec 3, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Ок, женска ти го нема преболено бившиот ако не прекинуе да збори за него.

There, I've said it.

2. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

И пак доаѓаме на она што го реков претходно. Повеќе е нормално машко отворено да покажува интерес за секс од женско. Затоа велиш дека жените бирале а мажите биле бирани.
    Самиот рече погоре дека жена што имала секс со повеќе партнери а не ѝ биле дечковци била к*рва. Обележувајте ги жените па после зошто тие не се нуделе први.

black-angel and Guns N` Roses like this.
  3. stsmua05

stsmua05 Популарен член

Тоа ми беше муабетот ми одговори во првата реченица.
    Знам дека сега е “аут” да бидеш невин или е чудно да имаш жена која ти си ја скинал или девојка сеедно ама таквите врски се од порано секако.
    Јасно ни е на сите како функционираат работите у 21 век.

Arjanit2021 likes this.
  4. Mantub

Mantub Форумски идол

Е како да не. Еве маж ми се гади од вакви изрази. Сега да застанам да му читам ќе ми рече не ми читај се нервирам.
    Или можда јас маж ми не го познавам?
    Една голема грешка што жени ја прават, не само за ова, и за многу др работи, е што мислат дека сите се исти и завршуваат со клошари пошто не мислат дека има подобро.
    Како сега јас да расправам на вакви теми и да си легнам после до маж што мисли дека мора да е невина.
    Сакаш да кажеш дека маж ти вака размислува и тебе ти е прифатливо пошто 'сите се исти'?
    Па замисли да има ќерка, и да му се нормални овие изрази.

black-angel, Ljubova, WildMk and 2 others like this.
  5. Лудио

Лудио Активен член

Да не ги измеша брзините? То јас го немам речено или ти грешно имаш нешто разбрано

6. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Не те цитирав тебе. :)

7. stsmua05

stsmua05 Популарен член

Заувек она ќе си го памти првиот момент со партнерот.
    Ама искрено мислам дека не го збори тоа 24/7 :rofl:
    А и според опишувањето да не е помала од тебе па пробува да те прави “љубоморен” ако знае дека си невин :?:

8. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Да те поправам - Обично се што е барем мааааааааааааааааааааалку подобро од бившиот е ок .. никад не разбрав зашто ...

9. stsmua05

stsmua05 Популарен член

Да мојот мисли така.
    Ама исто така е свесен кога би бил дечко сега и би фатил девојка дека сето тоа му паѓа у вода.
    Не значи дека ставот му го подржувам јас ама сигурна сум дека многу би сакале така Не сите .. има многу девојки што првиот им е како грешка па сега да се обесат ли ако смениле партнер/и ^_^

10. Лудио

Лудио Активен член

Во година врска 20 пати ми има праено муабет, сме дошле до то да раскиниме заради то и јасно се познава дека ми пречи кога ќе ми кажува за првиот пат на почеток толерирав си собирав и чутев, избувнав и беше привремено тишина и по некое време почна па на таја тема да зборува, сега вејче ми е преку гла од кавги за то па ја игнорирам кога ќе ми раскажува за то.

11. LegateLanius

LegateLanius Активен член

ја мешаш причината со ефектот. лесно е за женско да добие секс, затоа што има машки што чекаат да му се понуди кое било женско за да има секс, затоа не се смета за постигнување, затоа женските што имаат секс се наречени така како што се наречени.
    тешко е за машко да добие секс, зашто женските бираат со кого ке имаат секс, обично само од кога ке бидат во врска со некого, затоа машко кое има секс со многу женски се смета за "фраер".

12. stsmua05

stsmua05 Популарен член

Премногу детско понашање според мене.

ladydy13 likes this.
  13. Лудио

Лудио Активен член

Дечки не се работи за фраер, колку партнери ќе имате. Ја сум сигурен дека ако партнерите не кажуваат на никој (дечко, другарки) што правеле со бившите и не ги спомнуваат воопшто нема да имаме ваква тема на форумов.

14. Лудио

Лудио Активен член

Јас или таја? Иначе таја е постара од мене една година

15. Mantub

Mantub Форумски идол

А зошто да не кажувам на другарки?

black-angel likes this.
  16. Лудио

Лудио Активен член

Мажена си /имаш дечко небитно. Излегуваш на кафе со другарки, му кажуваш за првиот секс (се фалиш) а тоа не си го доживеала со сегашниот дечко. Одиш дома и му кажуваш на дечко ти/мажот ти за шо си правела муабет, мислиш дека ќе му е сеедно? На крај краева ако не му кажиш ти други ќе му кажат
    Баш заради ова причина мислам дека то шо е интимно треба да се кажи само на најдоверливи луѓе, а не како фалба.

quattro likes this.
  17. LegateLanius

LegateLanius Активен член

зашто се замараш со тинејџерски теми кога си мажена и претпоставувам имаш деца?

18. stsmua05

stsmua05 Популарен член

Сите другарки зборуваат на такви теми ништо страшно , не е проблемот у тоа што ќе збори она со другарки туку потребата да ти се потенцира на тебе од нејзина страна за сексот што го имала со бившиот што бил катастрофален не знам кое прво сексуално искуство завршило со јак секс и слично .. само ако не ти ги раскажува и другите после. Премногу детско понашање од нејзина страна пак ќе кажам.

19. Dekoo

Dekoo Истакнат член

Овие споредбиве со невиноста ви се исти ко оние од турско кога им забранувале да се сакаат зашо она била од чорбаџиска фамилија а он бил чирак.

Тотално без врска и заглавени у тоа доба.

Indiegurl, black-angel and Ljubova like this.
  20. Mantub

Mantub Форумски идол

На другарки се кажува, зошто некогаш не сфаќаме со каков човек поминуваме време па другарките се тука да те освестат.
    Врската што си ја има девојката со другарките е нејзина работа, што ќе им кажува на другарките е исто нејзина работа, а ти ако се плашиш дека ќе каже нешто и други ќе ја поучат дека не е нормално, решението не е таа да не кажува туку ти да не правиш работи што не се ок, за да нема таа што да кажува.
    А ова конкретново со твојов случај, не можам точно да проценам во што е проблемот без да ја знам нејзината страна пошто во другата тема зборуваше дека хименот е светост, дека бившиот и го зел на на девојката она што тебе ти припаѓало, дека требало да и е криво што имала секс, дека била обработена па те нападнаа еден куп девојки и сега на другиве теми малку поинаков пристап гледам имаш.

Thread Status:
Not open for further replies.