Zdravo feminki.Mi docni 3 dena, se plasam da napravam test da ne se razocaram, bidejki prvata bremenost zavrsi loso vo 6 ti mesec.Samo se molam da ne mi dojde i uste nekoj den da se izraduvam so dve crtki.Ima li nekoj iskustvo posle kolku vreme pokazuva pozitiven test.Ve pozz i drzete sreka
Си чекала 3 дена, почекај уште два најдобро и доколку не ти дојде направи си тест, што е сигурно сигурно е за да не даваш пари по повеќе тестови и да се влечеш со психата. Па дај боже да се израдуваш со две цртки, само опуштено.
Може и лажно позитивен доколку го направиш на денот кога треба да ти дојде и има траги од крв во урината.
Zdr jas sum nova na forumot sakam da ve prasam bidejki mi docni 5 dena a sekogas imam redovna menst. Dali e mozno da sum bremena I pokraj toa sto napraviv test a mi izleze negative
здраво феминки како сте одамна ме нема на форумов сега читав и сакав за едно мислење последна менсртуација ми беше на 26/12/2017 и от тогаш ништо бев на гинеколог на 09/02 и имасе како кругче но немозесе да види ништо јасно рече да почекаме уште една недела но напрајф тест и испадна негативен градите ми се подуени и болни уште од 20јануари периодот пред да ми дојдит до денеска како балони хахха после неколку дена направив пак тест но не со прва мокрача и испадна пак негативен се разочарав но стомакот глегдам некако ми се шири и имам апетит многу сега петок заказав на гинеколг па посел 6години и една неуспешна бременост се надевам дека дојде и тој најубав период во зивотов поз феминки
здраво, правев селф клеар тест (8 дена по однос) и ми излезе негативен. писува 99% точност, мислите дека е уште рано ? имав симптоми 5 дена по односот тупа болка и грчеви во долниот дел на стомакот . фала ви
Zdravo imam edno prasajne napraviv test izleze pozitiv poslem dva dena napraviv isto bese négativ ne znam tocno sto da mislam falla
Не ми е јасно, правам тестови сите се позитивни, вчера правев на крвта ми излага негативно..бев и на гинеколог објаснив се али толку ја интересираше ништо конкретно не објасни... и на ехо не се гледа ништо..што е оваа
И после колку време се губи тој хормон?? Јас на 7ми имав менструација ако било биохемиска до сега би требало да се изгуби тој хормон или? Не сум запозната со тоа
Здраво девојки мене ми касни 1 недела направив 2 теста за бременост беа негативни досега никогаш не ми каснело јас си имам редовен циклус иначе 5 год сум во брак . Осетливи ми се градите 2 пати имав гадење досега ве молам кажете ми што мислите дали некоја имала случај како мојов