јас имам средни накај големки ги мачкам со еден гел од авон за зацврстуванје..не дека ми се нешто меки ама ај си реков ќе си го купам да го пробам...не гледам некоја си разлика....инаку по цел ден сум со градник и додека спијам....имам читано дека доколку спиеш со градник шансите за да ти провиснат градите биле мали( за оние со големи гради)
А зошто пак да ти е непријатно, обично жени продаваат долна облека. Незнам што ти е глупо, а глупо ти е кога купуваш танга гаќи Ќе го препознаеш по корпата и по долната жица...ма прашај си бре
Eden sovet od mene: Definitivno fakjaj se za gradnik so korpa. Jas imaf golemi gradi (sega mi se smalija dvojno ) no poradi toa shto nosev strogo platneni gradnici (blagodarenie na majka mi) sega mi se napravija, so eden zbor: bapski. Ne se voopshto krenati, ni svrsti ni topchesti. I od gradnik ne sum izlezena. mi idi da si zaplacham po starata forma
Јас не практикувам некоја посебна нега, дење по цел ден носам градник, ноќе за спиење го вадам, се чувтсвувам послободно ноќе, така ми е угодно. Инаку, ништо попосебно, како и на другите делови така и на градите!
градникот го вадам само за бањање не ми пречи да спијам цо него напротив немозам да заспијам без градникот откако се навикнав на него немоза без него имам цуство дека ке ми паднат
За моја возраст мислам дека се големи, да можев ќе ги смалев. Последниве година дена пребрзо ми нараснаа, убаво ми беше додека не носев градник, сега морам и тоа, никако не се може без него
Да @SunnyGirl2 , можно е . Секоја кожа е различна. Мене од невеново уље ми се направиа како маснотии нта деколтето, престанав да ставам ,. Правам масажа само со кокосово , и два пати неделно пилинг кога нанесувам.
Имам големи гради за моиве 18 години.. И мислам дека ќе ги носам во количка кога ќе бидам трудна. Medobelle крема за гради користам веќе 1 месец. Освен кожата што станува понежна не приметив некои други ефекти.