И јас би ти рекла да ги пробаш Парасофтин чорапите. Предобар ефект имаат. А откако скроз ќе се излупи старата кожа, како третман за хидратација можеш да ги земеш чорапите од Балеа во ДМ. Со масло од авокадо се, некое сино-зелено пакување. Само хидрираат, не се лупи кожата потоа. Супер ми се мене, ми се погодија многу. После лупењето внимавам само на петиците, со каменче или турпија ги средувам после капење и мачкам од таа кремата за стапала со уреа, од Балеа е и таа и навистина е добра.
@CarrieBradshow Јас овие би ти ги препорачала. По нив стапалата ми беа како нови Еве линк од Зегин, има подетален опис: https://zegin.com.mk/index.php/mk/zdrovit-parasoftin-piling-chorapi
девојки помош! значи имам еден проблем со прстите на стапалата имам некој вид на "жуљеви" бев ги извадив но немам чаре за како да ги тргнам белезите, многу грубо изгледа не можам да носам ни сандали нит боса да шетам и сакам дур е време да ги средам (имам 21 год). ставав креми за флеки и што се не, не знам како да си помогнам. Чаре некое за ова ? Mia Bella во Аеродром до Capitol mall
Потврдувам за Парасофтин. За 2-3 дена почнува да се лупи кожата, поминуваш со турпија и потоа со крем - стапалата мазни како на бебе
Споделете искуство за the spa for royal experience салонот ? Гледам фино изгледа и пристапни се цените, ако имала некоја искуство нека сподели https://instagram.com/thespa_for_royal_experience?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Мене овој со уреа ми се свиѓа. Знам дека Балеа не се нешто омилени кај секого, но кремов навистина е солиден. И лосионот за тело од истата линија е добар, некогаш и него го нанесувам на стапала, зависи што ми се наоѓа во моментов.
Види дали ја има оваа во сина тубичка. Не е лоша и таа, ја користев до пред скоро и ми се допадна. А ако ти треба нешто похранливо, тогаш види какви foot masks имаат Балеа во моментов. Од тие што се како чорапи. Мислам дека имаше една во сина ќесичка, со авокадо нешто беше, за хидратација. Одлична е маската. Не е од тие со пилинг ефект, ама е навистина предобра.
Ова е одличен крем за стапала, презадоволна сум. Тој што е погоре ставен, со уреа сакав да го купам, го немаше, овој го зедов и не зажалив, уште подобар е. Малку е тежок и доста масен, тешко се измива од раце, ама стапалата се феноменални после него. Спојлер
Да ве прашам вие што сте користеле парасофтин чорапи после 2 месеци од прилика стапалата какви ви се? Јас ставив летото и стварно ги направија топ, ама еве сега ми се како шмиргла и никако неможам да ги оправам. Ги киснам дома и сама со камен ги стругам, мачкам со кремата за стапала на балеа ама ништо не помага
Дали некој може да ми каже трајно решение на калуси(задебелрна кожа на стапла?правам руски педикир и стапалата ми се како бебе се до прво облркување штикли.Значи веќе нареден ден ми се прават калуси на перничињата и болат
Нема шанси самата жена која го работи ми кажува кога, на две недели ќе бидам рани од стружење. кај мене е проблем што одма после прво облекување високо, стапалата се прават исти ко пред педикир. А ако не носам високо ќе потрае
Дали знаете некоја жена да доаѓа за домашен педикир? Станува збор за неподвижна жена (пост оперативно) која ќе биде уште долго во кревет. Фала
Мислење за кремава? Ја купив затоа што е со масло од чајно дрво. Ги имам користено и тие што го спомна @Mishela. Добри се. Да напоменам дека имам проблем со лупење на кожата на стапалата. И тврда кожа кај петите.