Форумџика на годината

Нега на стапала

Дискусија во 'Тело' започната од Lilit, 28 декември 2009.

1. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.867
    Допаѓања:
    5.674
    Дали е мрсна како вазелин или е кремаста? Оваа ја имаш во кутија, бидејќи гледам и во туби има

2. Marija..1992

Marija..1992 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2024
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    23
    Јас ја земав таа како во кутија, само таа ја видов во ДМ, а и таа ја гледав на интернет, не знам што е разлика и какви се другите.
    Не е мрсна како вазелин, па да не можеш да легнеш зашто насекаде ке исфлекаш. Има доста густина а кога ќе ја нанесеш чувството е како да имаш ставено некоја обична крема. Јас сепак ставав чорапи за да не ја бришам при спиење, но тоа првите 5 дена, сега веќе не.

На kozuf и violetblue им се допаѓа ова.
  3. sunsetbeach

sunsetbeach Активен член

Се зачлени на:
    17 мај 2025
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    121
    turpijanje i krema za stapala,
    sekogas gledam koj kakvi stapala ima :D
    fetish na stapala iam (facepalm)

На Simon4e0507 и slobodka им се допаѓа ова.
  4. Amoricka

Amoricka Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2021
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    83
    Jas preska gi probav tie od dm corapi piling zelen caj i nane od korejska kozmetika e sega ke vidime kakvi ke mi bidat stapalata

5. KittenLady

KittenLady Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2019
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    4
    Здраво, дали може некој да ми предложи некое место каде што преват медицински педикир?

На Simon4e0507 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Amoricka

Amoricka Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2021
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    83
    Imas vo studio virtus jas idam tamu i dobro rabotat

7. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    5.497
    Промедика естетик, специфично ќе ја бараш Анета. Јас одам со години и сум презадоволна од негата.

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Калатеа

Калатеа Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2021
    Пораки:
    2.857
    Допаѓања:
    9.758
    Alpressan кремите добри ли се? Некое искуство?

9. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    5.497
    Како си задоволна од кремава за стапала? Јас ја видов во дм ама некако скапичка ми дојде па да знам дали вреди да ја купам. Генерално не ми се испукани воопшто стапалата знаат само некогаш кога носам долго папучи.

10. Biljana555

Biljana555 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    10
    Девојки, дали некој бил на педикир во CorpoFiori во Лептокарија??? Ве молам за искуство?

На Tija~ му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bookslover

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    5.497
    Малку доцна ми текна да си закажам, следната недела ќе одам на мини одмор, и во промедика ништо немаа слободно.

Дали би можеле да ми препорачате некое студио кадешто прават медицински педикир и сте задоволни?

12. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    4.172
    Јас почнав да одам во Велвет и сум задоволна, од односот на вработените многу се културни и нормално како ќе те средат ,како сакаш така ,моја препорака

На dromka и bookslover им се допаѓа ова.
  13. Isabela23

Isabela23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2014
    Пораки:
    527
    Допаѓања:
    503
    Во кој ДМ ја има, не може да ја најдам? И дали некоја има електрична турпија за домашна употреба, вреди ли да се купи?

На Candice.S му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ThrinaMist

ThrinaMist Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2025
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    751
    Јас обично немам проблем со стапалата ама од летото веројатно дека носев влечки нешто ми се зафркна…
    Ги киснев во топла вода, ставав вазелин крема ама не ми омекнуваат..сега и зимно време уште погруба кожата ми стана и како исушена многу.
    Некое брзо решение?

15. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    1.012
    Јас дојдов да си го искажам своето незадоволство од velvet козметички салон кај пекара Силбо во близина се наоѓаат ...собрав сила сега да пишам иако ова беше случка од летото ,ама толку се разочарав што не сакав да се присетувам (може претерувам ама секако ќе споделам ) , добив ваучер за роденден за педикир јас пресреќна така ,си викам супер ми требаше нешто такво , одам таму ок девојките фини се , се додека не почнаа да прават ,ајде ок што едната девојка цело време сликаше не ми сметаше на почетокот ама цел термин таа сликаше работи во салонот , може и мене ме фатила небитно, имав третман со парафин мислам , парафинот сеуште не се направи како восок нели и треба да стои , мене ми го тргнаа за дали 5мин изгледа брзаа , хоророт сеуште траеше кога дојде до лакирање на ноктите, ми ставија лак и девојчето ми рече да станам ? Викам ок , ќе почекам да се исуши на друг стол , ми рече не не суво е веќе си мислам па минута не помина ? Ми вика облечи си ги чорапите готово си викам ајде може е некој лак што веднаш се суши , луѓе јас дома кога дојдов, бев ушљакана од лак , ноктите на нозете не ми личеа на ништо, веднаш земав ацетон и ги средив , додека другарка дојде да ми ги види ноктите како ми ги направиле исто и мајка ми кога ме прашаа ептен глупо се осетив, се разочарав се изнервирав, што ми е криво што не сликав и не им испратив веднаш слика ете тоа ми е криво од денешен аспект вака кога ќе ми текне зашто ме сликав какви ми беа ноктите и не им испратив !!! Ама толку бев нервозна бидејќи следниот ден требаше да одам на одмор и не сакав да си го расипам одморот , едно тешко разочарување сте ВЕЛВЕТ следен пат ако некој ми даде ваучер за кај вас ќе отидам да си ги барам парите и да барам друг салон ! Никогаш повеќе.

На pinklipstick му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    709
    Јас имав ваква слична случка ама беше маникир, ноктот ми пукна а на другиот нокт ми се разлеа гелот, се вратив ми понудија нов маникир или рефундација,си ги земав парите нормално назад.Можеби била нова, можеби била почетник ама мојата дневница да ја оставам така и да не сум задоволна секако дека ќе се бунам.Во моментот, во истиот ден се решаваат вакви работи после веќе касно е

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Ta-mara

Ta-mara Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    1.012
    Исто , кај ВЕЛВЕТ ? Знам, дека требаше да реагирам ама не сакав да си го уништам одморот и не верувам дека ќе ми предложеа рефундација

18. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    709
    Не кај мене во Влае,јас дури и сега би им пишала на мејл на Вибер да си знаат

На Ta-mara му/ѝ се допаѓа ова.