Користам гел за туширање на далија, млеко за тело едно што имам преубаво е пишува Викотија Бјути, незнам го добив на подарок ама ПРЕубаво е, си правам пилинзи со маслиново масло и сол, од време на време купки, редовна депилација, стик и тоа е тоа
дечки а што мислите што е најубаво за туширање : 1.гел за туширање 2.крем за туширање 3.крем купка ????
Колку пати неделно нанесувате лосион или млеко на вашата кожа и дали е убаво да се става после секое капење (секој ден ) има екстра сува кожа и од секој гел ми се суши уште повеќе наместо да омекне и ми обелува после туширање
Го користам гелот за туширање од Нивеа Ејнџл Стар и лосионот исто така и презаадоволна сум. Имам типично сува кожа, ама после бањање се чувствувам како бебе. Мислам дека овие највеќе ми одговараат на мојот тип на кожа. Мека ми е кожата како никогаш до сега. Иначе Татјана, да после секое туширање нанесувам крем за тело на мене. Не е ништо штетно тоа. Баш напротив поубава и помазна ќе ти биде кожата
Девојки имам еден проблем. Само што се вратив од одмор и телото ми е полно со ситни бубулици грбот, рамениците, не се којзнае колку огромни, но ете јас прилично имам чиста кожа и сега многу ми е гадно јас кога ке се погледнам а не па некој друг.. Дали некој има да ми даде некој совет како да ги тргнам. Ви благодарам однапред
Пред скоро време си земав еден гел за туширање Cleo, италијанско е премногу ми се допадна, значи го користев кафеавото, а сега зеленото, не можев слика да најдам за истово, ама двете преубаво мирисаат несвет За сега сум задоволна, оти не ме чеша кожа, за понатаму ќе видам.
Го имам путерот од маслинка. Тогаш кога го земав беше 400ден. само тој, а сега цел комплет е 280ден... Се си мислам дека ќе си земам неколку резерви. Башка и за подарок е добар овој сет Спојлер http://www.facebook.com/photo.php?fbid=472014272833168&set=a.472010999500162.108845.319748168059780&type=1&ref=notif¬if_t=like&theater
jas momentalno doma imam 3 gela za tusiranje ama nz koj e najdobar .. edniot e na naturals na avon od mango i kalinki ama nekako ne ja pravi ubava kozata e \sega toj vtoriot e na adidas (soft cotton )mi go preporacaa za mn suva koza a inace majka mi ima eden krem za tusiranje na nivea rozevo sise angel star <------- pa planiram da prisvojam DDD
Зависи за што ти треба,гелот за туширање,прозрачен,е наменет за нормална кожа,повеќе мрсна,тој повеќе ја суши кожата,кремот за туширање е за сува кожа,може после туширање не е потребно да се мачкаш со лосион или млеко за тело,а крем купка е за во када,и е со погуста конзистенција.
Сега на зима ништо не го мени маслото на Бекутан, значи не млекото ами маслото. Мора да си набавам сега кога ке стегне ладно.
Путерот Дав за екстра сува кожа, многу е погоден и убаво мириса! А млекото од АлпиФреш е мноогу мрсно и многу тешко се упива.
1.Шампони и гелови користам само од Нивеа, Авон и понекогаш (многу ретко) Балеа. 2.Млеко за тело исто само од Авон. Од Нивеа исто не се лоши, ама навика ми е Авон, а Балеа...НЕ!!