Nemozam nikako da najdam dali ima tema za akni na zadnik. Nonstop mi izlagaat na zadnikot i na gorniot del na butovite od pozadi na nozete i mnogu me nerviraat. Higiena odrzuvam gledam pamucno da nosam ama postojano izlagaat. Ne se nesto strasni sitni se ama mnogu se dosadni i grdi. Dali nekoj se spravil so ova daj ve molam kazete mi
Јас имав таков проблем долната облека ја сменив и се повлекоа до одреден степен...ако не ти прави тоа проблем тогаш можеби некој материјал од дневната облека фармерки...пантолони...крај краишта консултирај се со дерматолог
Здраво @Biodevojka се двоумам помеѓу два производа за нега на тело, би сакала да ми дадаеш твое мислење. Кожата ми е сува. И се двоумам помеѓу 1. Institute Organica 100% рафиниран шеа путер (видов дека го има во dm) 2. Шеа путер за тело од Hedera Vita, прочитав дека производите на Hedera Vita се 100% природни, не можев да најдам подетален состав, но на интернет прочитав дека овој производ не содржи парабен, минерални улја ниту вештачка боја. (видов дека го има во dm). Еве ја нивната официјална страна и ако можеш да ми дадеш мислење и за производите на Hedera Vita (видов дека имаат сапуни, шампони, креми) http://www.hederavita.com/nega_tela/butteri/butteri_hedera_vita.html Еве како изгледа путерот за тело
Драга за институт органика јас тврдам лично, оти го користам шеа путерот. Овој другиов не го познавам не можам ништо да кажам. Доколку некој го има и постира декларација многу ќе ми олесни. Поздрав.
Не знам зошто ама мислам дека го немам видено во МК, јас од германија ги земав..ама сите до едно ми се преубави
Nekoj gel za tusiranje i posebno sto mi treba mleko za telo nekoe so zenstven miris. vanila kokos sto bi go poludilo partnerot so prekrasen miris- моментално користам млеко за тело со мирис на бадеми ??
Дали некоја од вас користи чисто бадемово масло наместо лосион или млеко за тело? Сакам да пробам, кожата на телото ми е многу сува. @Biodevojka, што мислиш ти, дали би одговарало или предлог некое друго?
Бадемовото е одлично. Слободно пробај го. Не само што ќе ти ја омекне кожата, туку ќе ја задржи еластична и ќе ја спречи појавата на нови стрии. Поздрав. п.с. се нанесува на благо навлажнета кожа.
@strawberry111, чист кокосов путер има во секоја аптека, во dm, во поснабдените маркети и во продавниците за здрава храна. И јас имам сува кожа и само кокосовото масло не ми беше доволно. Сега користам бадемово масло, убаво ја хидрира кожата, но мирисот не ми се допаѓа.