На Дав лосионите ми се најдобри. Исто кремите на Балеа, не лосионите. Тој со ши путер и тој со ванила се преубави.
Zdravo devojki! Sto bi mi preporacale za iritirana koza na race, na noze? Posebno noze Znaci nema nesto sto ne sum alergicna. Alergicna sum na bric, na depilacii.. Problemot e sto godini nanazad se depilirav so depilator. Rezultatot na pocetok bese super, no potoa kozata mi stana nikakva. Podkozni vlakna do nemaj kade. Pa stiskanje, i nekogas mi ispaga takvo podkozno koe ne go stiskam i ostanuva temna fleka. A ete jas mnogu sakam da se sreduvam i ne iscekuvav dovolno da mi porasnat vlaknata, pa so najdev se depilirav, bricev.... Bev na dermatolog,mi pomogna kolku tolku no potoa prekinav, mi preporacuvaat raboti so gi nema tuka a nemam nikoj za da mi gi nosi. Mi rekoa spasot e vo so poretka depilacija, vo salon. Otkako idev na dermatolog kozava mi e podsmirena no uste gi imam tie crveni tocki, temni fleki na nekoi mesta. Sto bi bilo najdobro za vakva koza, laden ili topol vosok? Go pisuvam postot, mozebi nekoj ke se pronajde i ke ima nekoj sovet
Леле дајте препорачајте некој скраб, четка, не знам... после секоја депилација нозеве ми се лом од поткожни.
Кажувајте чаре за сува кожа? Почна да ми се лупи и пука кожата веќе многу се нервирам. Само немојте на балеа нешто.
Земи си нивеа плаво шишенце од 250 мл јас користам такво и баш сум задоволна ги има сегде маркети мали продавнци
Раце, потколеница и пределот кај колковите. Посебно после туширање, ставам секакви лосиони за тело и џабе
Ја преферирам Неутрогената бидејќи полесно се размачкува и не е толку мрсна, но како што напишав, и вториот добро хидрира.
И јас имам сува кожа, посебно на рацете и нозете. Обично ставам вазелин или масло (кокосово), доста ми ја мрси кожата и највеќе ми помага на испуканите делови. За хидратација овој лосион ми е супер
Devojki dali podkozni vlakna poveke izlagaat od depilacija ili bric? Mi izleguvaat gnojanici kako rezultat sto vlaknoto nemoze da se probie. Rezultat, iritirana koza, i gnojanici koi preminuvaat vo fleki.