Моментално го користам овој гел за туширање. Има многу убав нежен и долготраен мирис А потоа ставам лосион за зимска заштита, кој е малку помрсен и има убав мирис За нега на стапалата имам пробано безброј креми од Авон и Орифлејм, ама се задржав на оваа што всушност не е за стапала туку за лице. Ама ми прија
Гел за туширање најчесто користам Фа и многу ми се допага Млеко за тело најчесто користам од Авон најчесто некое од овие А многупати поради тоа што имам многу сува кожа си користам Бекутанче масло и дефинитивно е незаменливо И за стапала исто така си користам производи од Авон
Обавезно дома имам неколку вида на гелови за туширање и користам зависно од расположение и период од денот. На пример,еве во моментов, пред спиење се туширам со Palmolive мед и млеко, гелови со посилен мирис пред излегување, а овошни кога е сончево,наутро,кога сум расположена, и така се занимавам. Пилинг за стапала,во моментов користам од Foot works од авон,мохито ми се чини,и ист таков лосион. Млеко/лосион за тело во зима т.е. кога е ладно ставам поретко,гледам што побрзо да се облечам,ми студи а и онака немам некоја проблематична кожа зависна од мачкање,и ставам само спреј.. Тоа у главном,во кратки црти.
Моментално ја користам оваа купка на Авон Ја имам од летото, меѓутоа ми беше некако многу јака за тогашниот период, а сега ми е повеќе од одлична. Има прилично интензивен мирис, кој мене лично многу ми се допаѓа. Имам и купка од Орифлејм, со мирис на кокос. Убава ми е, ама ја користам периодично, повеќе сум наклонета кон горенаведената купка. Од млеката за тело, веќе подолг период го користам добро познатото, со неодоливиот мирис на црешка. Не би го менувала уште долго. Имам проблематични стапала, па преку вечер им правам третман со павловиќева маст - ги мачкам цели, а малку подебел слој ставам на петиците, облекувам чорапчиња и така преспивам. Следниот ден имам меки стапала.
мене ми се најдобри производите од Авон ги имам пробано скоро сите сега за зимово најубави ми се овие...
Само млекото на Бекутан си го користам веќе со години и најубаво ми е. Не го сменувам за никое друго. Си мирисам на бебуш.
Сакам да експериментирам со производите за нега на тело , ако не пробам од се по нешто мисла ќе ми остане !! Секој месец ги менувам геловите за туширање, не сум од тој тип да користам едно те исто цело време и ,,за ништо на светов ,, да не го менувам За месец декември ми стигнаа овие 2 гела за туширање од Авон Мене повеќе ми се допадна зелениот гел , повеќе сум по егзотичните мириси .. Од лосионот на Џордани сум ептен задоволна , парфимиран е и по 3 дена сеуште мириса на мене !! Сапунов е сон ...Мирис на ружа , јас повеќе би рекла мирис на пролет ..Инаку имам користено и други сапуни од Lush ама овој Sex bomb најмногу ми се допадна Купката од бела лилија ја користам еднаш месечно оти незнам колку сте известени ама во Прилеп слабо има вода Еве слика
Телото го мијам со нивеа. Спојлер И гледам околу два пати неделно да се мачкам со млеко за тело, затоа што ме мрзи на секое туширање. Користам производ од Авон. Спојлер
Го користам овој гел за туширање, или розевиот А млеко за тело зимно време само ова ко што ми се суши кожата зимно време само ова ми помага
Производи за лице од кои сте задоволни, а од кои не сте Не сум ама ИЧ задоволна. Ми се перути кожата после него, почна дури и да ми распукува. Го мачкам цело тело, вклучувајќи ги и стапалата и ми распукаа петите од чудово, а цело тело ми се перути. Лошо!
користам Фа нутри скин гел за туширање и ејнџл стар лосион за тело Спојлер може ли да ми препорачате некој пилинг за тело од кој сте задоволни?
Пилингот на Лилит најзадоволна на свет. Состојки: млеко, маслиново масло и шеќер. Ги мешаш и се триеш со тоа
Телото го мијам со Dove- сапун. А после бањање го користам ова млеко за тело За рацете, користам Dove... Бидејќи е прилично мрсен а мене ми се сушат рацете, од ладното поготово. Ретко користам спрејови за тело бидејќи осетлива сум доста на нив, ми се нафрлаат стриктно градите со мали бубулици...
http://www.thewarehouse.co.nz/is-bin/in ... 0134_l.jpg незаменлив сапун дефинитивно http://images.izideal.com/img/product/9 ... otion.jpeg моментално овој а и останатите ги имам користено, супер е за цената
Ритуали, ритуали, цели стратегии за нега на телово Гел за туширање користам но гледам да не претерам затоа што еднаш ми излезе алергија од претерано користење на shower gel. КОристам секакви, најчесто од Авон, евтини се до кај 120 денари наскапи ги земам, омилени ми се купките од Авон. Senses се одлични омилени ми се овие два, најубави ми се на свет. Исто и пилингот не е лош од маслинка но морам да земам друг или да си направам домашен Спојлер од купките ги сакам многу сите им се прекрсни освен таа со зимска роза мене не ми е убава. една ја нема повеќе, беше од бомбони, абре убајни како мало дете мирисав Порано ги користев се Palmolive, ама имам залихи од Авон за 2 години однапред После таширање овавезно, ама МОРАЛНО се мачкам со млеко за тело/лосион/путер за тело/јогурт тоа што ми е почнато. Исто авон ги имам на тооони, омилени ми се Планет спа, путерот од сол од мртво море, ми е нејомилен хидратантен, се впива најбрзо на свет, не е мрсен премногу и мирисот, е тоа ми е најубаво нешто на светот. Ги сакам и ти од маслинка исто, но повеќе ги преферирам за коса. Исто шеа путерот ми е #2 Сега ново ми се јогуртите од Мед и меко и ванила од натуралс, мирисот опива Спојлер Од орифлејм ова највише го поштувам, т.е ептен им е погодено за тело, ама само ова им е врв Спојлер Следни на листа ми се laura vandini, Gosh creme brulee и Victoria Secret Koга нема време ептен да се тинтрам, за да не остаам немачкана и ненегувана ги користам овие два спреја најчесто наутро пред да се облечам, мирисам како штотуку бањано бебе Спојлер Стапалата исто се мачкаат со крем, претходно во некоја купка и на нив ексфолијација, пилинг еднаш неделно или еднаш во две недели, а на крај спреј за да ми мирисаат како нови Авон исто ми е спонзор и на нив Многу мака, многу нега се на се. Не правам разлика зима, лето истово го правам