Знае ли некој дали е точно дека машката сперма е погуста доколку мажот немал секс подолго време? Дали е потечна ако скоро имал секс?
неговата сперма При подолго време на апстиненција од секс и мастурбирање, количината на спермата се зголемува... а густината повеќе зависи од фактори како исхрана и внес на вода.
неговата сперма adele 19 изгледа сака да дознае дали нејзиниот љубовник шврља? ....хехехехехехе... Ако сакате искрено да ви кажам да тоа е вистина, само немојте тоа да го земате здраво за готово па веднаш да направите кавга. Можеби човекот мастурбирал во меѓувреме, инаку ако машко апстинира долго време би можел да наполни и еден филџан за кафе и тоа секако густо како пудинг. Поздрав!
Има прилично густа, количината се менува во зависност од тоа колку често имаме секс или дали мастурбирал или не.
gustinata zavisi od ishtanata. ako se vnesuvat masti pojke od edna nedela,spermata e gusta. seksot nema vrska so gustinata. mnogu zavisi i do testisite kolku testosteron proizveduvat. tie sto koristat i tribulus tesko na zenata
Погуста е ако сме немале долго време секс, имам приметено. Количината исто. Прва партија има мноогу, наредните помалку некогаш и воопшто нема ако претераме.
Густината и течноста варира. Прв фактор кој влијае е создавањето на хормонот тестостерон се тестсите односно скротумот доколку тестисите создаваат повеќе тестостерон за време на сексот спермата може да биде погуста. А за тоа дали има повеќе или помалку секогаш е различно долку немал секс или не мастурбирал повеќе од 2 недели машкиот репродуктивен систем може да излачи и исфрли околу 300ml сперма заедно со предсемена течност. Влијание на вкусот на спермата е храната и редовно одржување на хигиена на интимни делови. Доколку сакате спермата да биде со убав вкус се препорачува повеќе јадење на овошје и миење 2-4пати дневно на скротум и пенис и менување на долен веш. (Ова го кажувам како биолог бидејќи сум наставничка по биологија и го имам учено ова)
Океј наставничке по биологија 300 милилитри е скоро цела лименка кока кола, или две шољи турско кафе Нешо чудно ми е тука