Pre-ejaculatory fluid is released from the male urethra in amounts of up to 4 ml during sexual arousal, prior to ejaculation. Извор: US National Library of Medicine National Institutes of Health When a man reaches orgasm, he ejaculates fluid called semen. On average, men expel between 1.25 and 5.00 ml (1/4 of a teaspoon to 1 teaspoon) of semen each time they ejaculate. Извор: International society of sexual medicine
Точно, и средно кога бев учевме вака.. 300ml е многу,скоро цела шолја... Можеби се имаш збунето, па бројката си е помешала со бројот на сперматозоиди или со нешто друго, пошо и книгите на кои учевме ние беа многу стари, но не сретнав таква информација
Кога ќе појдам кај мајка ми ќе ја побарам тетратката по анатомија што учев на факултет и ќе ви фотографирам ќе видите.
Здраво женски. Денес појдов до кај мајка ми на кафе и ја најдов тетратката по анатомија и ви фотографирав. Мислам дека се разбира ракописот.
Како е твојава тетратка веродостојна? Знаеш ти колку се 300 милилитри? Тоа е скоро колку бешиката. Кај се чуваат тие 300 милилитри? Некоја тајна бешика да не имаат мажите?
Замисли плус вика дека е наставничка по биологија.... И цврсто е убедена дека 300мл сперма...... Ај ќе ќутам
Така пишува во тетратката! Шо не е јасно?! 300 мл ако немаат вашите мажи, да одат на лекар. Леле луѓе опрајте се.
Сега ќе одам да се карам со сите бивши и да ги прашам каде пошол остатокот од спермата. Пијам чај и ја гледам тоа шолјата, они мене ќе ми кратат од спермата
Замислете жена со 2 огромни цицки полни млеко, не може (или едвај да може) да наполни шишенце од 300 милилитри, на едно молзење. И сега замисли тие 2 големи цицки, да се споени во едно... колкави би биле ташаците!? Колку од Карли Марко изгледа
од кај 2-5ml, под 2 веќе е на граница на стерилност, над 5, браво батка! 300 ... хахахаха. И отрпилика околу дваесетина милиони спрематозоиди по ml. Ебати животот, 60 милиони (во просек) а само една то фук!
Јас 300мл не можам да измочам за два дена, не па толку сперма да извадам. Ама може девојката мисли за сперма на повеќе од еден маж. Можеби за тројца мажи мисли. Така веќе има право да се буни и со тетратката. Сепак, тетратка е тоа.