Неговиот сексуален живот пред вас

Discussion in 'Секс' started by Unfaithful18, Sep 7, 2010.

1. 2468

2468 Популарен член

па уште кога ја почнавме нашата врска го имав така прашано. ми ја кажа бројката и толку :^) не сакаше да разговара повеќе за тоа . било поминало. а и за мене подобро е да не знам, оти јас чуден човек сум :lol: има на глава се да му качувам , а ако не сме се познавале тогаш.
    сега вака кога ќе размислам, ехеее подобро ми е што не ми кажал... ама и подлбаоко кога ќе размислам, отприлика знам по некоја (ама така ептен по темелно размислување) :lol:

2. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Ме интересираше не дека не , го прашав и сега се си знам. Било поминало!

3. joelle

joelle Популарен член

лол интересна тема , е сега може нема да ми верувате ама јас никогаш не сим го прашала за сексуалниот живот пред мене познавав неколку е****** негови у град, ама не прашував што како, а мене ми е интересно да го буцнам кога ќе видам некоја но тој многу се лути дури јас им кажувам здраво на бившите а тој се крие :):):) ама и тој не прашува зошто тој ми беше прв (а јас прва негова невина лол) и кога ќе му речев еве овој ме симпатизираше или ми беше детска љубов се лутеше одма незнам зошто до ден денес... а не сум го прашувала што правеле каде, најискрено не ме интересира јас од мои некои 17 год сум со него така да тој е се што знам и знам дека е презадоволен од нашиот сексуален живот (тој е 6 год постар од мене така да мојата младост му одговара :lol: :lol:

4. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Не го прашувам за неговиот сексуален живот пред мене! Порано да го прашував нешто од околу, ама сега не! Љубоморна сум......и ме копка, дека бил со повеќе женски пред мене, па затоа да не си ја барам бељата и да се нервирам за ништо, не ни прашувам! :@

5. artemis

artemis Популарен член

"AppoloN"]Auuuuuuu.....ahahahaha.....
    Nema da komentiram ama nikoj ne e u saksija roden....pa direk.....prv.....! Neeeeeee!
    Zesnki zasto ste bre tolku ljubopitni............ :D
    Heheheheh.........[/quote]

За да научиме нешто ново. Ние со мојот после некој сочен муабет, добро ни оди,. Паѓа и љубомора, ама најчесто после е супер ::):))))

6. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Јас на дечко ми му бев прва, и тој мене. Двајцата бевме неискусни и појма немавме мн ми беше интересно, и тој усте не ставен внате... сврши :rofl: Него му падна незгодно се устрами :$ ама пак се убидовме и успешна мисија. И забележав дека и него го болеше ама не поке од мене :lol:

7. blond

blond Популарен член

Ахххх сум го прашала неколку пати ама никогаш нешто детално не сум дознала...
    Го знам од прилика бројот на сексуални партнери, случајно понекогаш дознаам некои скриени работи ...
    Али било и поминало... нвм

8. red

red Истакнат член

меѓу нас нема тајни, па така да го 2-та си ги знајме нашите сексуални животи пред да се фатиме :)

9. lazojka

lazojka Истакнат член

Јас и дечко ми бевме долго време другари пред да ја започнеме нашата врска и од лично искуство девојки ви кажувам колку помалку знаете толку подобро
    ignorance is bliss

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Знам по некои тајнички, затоа што долго време бевме другари, се имам обидено да ја наметнам оваа тема неколку пати, ама сфатив дека колку помалку знаеш толку подобро, така да сега ја избегнувам оваа тема :)

spanko likes this.
  11. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Така со бившиот правев се ме интересираше..сега во новата врска не сакам да знам ич ни со кого бил ни што правел.. иако прашуваме ние жените стварно не сакаме да ги знаеме одговорите затоа што послем е потешко.. а и во предходната врска ке ми каже едно нешто ке испадне дека не било така .. подобро ич да не знам отколку да ме лаже..

12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Нема тајни меѓу нас, знам со колку бил пред мене и искрено не ми пречи. Тоа е минато, што било-било. И нема зошто да ми пречи. :)

13. jarec6

jarec6 Популарен член

Знам дека има поголемо искуство од мене,ама колку како искрено не ме интересира,зошто писле ќе се оптоварувам,која како,не не сакам да знам.А он демек за мене не сакаше да знае ама од околу се си праша :D

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Секако дека не сум го прашала, не ме ни интересира :)
    Понекогаш знае да каже нешто, да се направи некој јак јебо... нек му биде :D

15. creshicka

creshicka Популарен член

Знам за неговиот сексуален живот пред мене, или барем мислам дека знам :D Некогаш кога ке видам некоја негова бивша имам измешани емоции, од една страна се јавува некоја ситна љубомора бидејки друга освен мене знае каков му е и каков е во кревет |( а од друга страна пак, си се смешкам што ЈАС сум сега со него и така ке биде до крајот на мојот живот! И се потсетувам дека и тој мене не ми беше прв па сигурна сум дека малку е љубоморен и тој кога ке го виде бившиот. :D Не е ништо страшно, слатка љубомора е таа. :)

16. sanjchi

sanjchi Истакнат член

Хммммммм...Јас го знам тоа многу одамна.Знам дека не сум му прва (но се надевам дека ќе му бидам последна) но не би сакала да коментирам повеќе за тоа мн. ме нервира. :@

17. karak

karak Популарен член

неговиот сексуален живот пред мене го знам целиот отворено зборуваме за тоа пред се затоа што не е бурно хехех имал две три девојки со кој имал само фаќање и ништо повеќе т.е. и дали толку имало прашање е. Така да се она што го доживееме си го доживуваме заедно и ни е прекрасно.

18. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Не сум го прашала, а искрено и не ме интересира! Мене он ми е прв, јас него знам дека не сум му прва!
    Нема зошто да се замарам за неговиот сексуален живот пред мене, да му бил добар би бил со нив а не со мене :lol: :lol: , и не е дека се фалам али имаме преубав секс (ма да јас ЉУБАМ да си го кажам водење љубов :) )
    Нити ми спомнал до сеа за тоа, еднаш може само уз 2 реда муабет, ама бев јасна и му кажав дека не ме интересира па од тогаш и ми нема спомнато!

19. Anely

Anely Истакнат член

Па имал 2-3 пред мене ( барем за кои јас знам)....што знам можеби нешто ми сокрил.

20. tessie

tessie Форумски идол

Јас велам минатото не е важно се додека не почне да влијае на сегашноста и на иднината за се во животот па и за ова. Доколку тој се грижел за своето полово здравје, не ме интересира со колку бил како бил...Сепак секој има минато нели?