Нека му излага во пресрет... ама џабе, сепак не е толку добра како мене. И Десан мој ми излага во пресрет... Уште мислам на раката, ама ако ја пишам Десанка, апла бисексуалка ќе излезам.
Па секогаш постојат исклучоци,може не те лаже тебе,ајде не плачи одма ти,животот продолжува и да не си му најдобра
море прашувам и кој биле и шо биле не утре другиден да му се лизне некој збор и јас да се чудам опа пато од кај излезе сега ова?....... ако неможи да идржи само со еден партнер тогаш не е за тебе
А, ако ве пофали дека сте најдобра од сите, тоа навистина го мисли, или е само утеха за да не се замарате со бившите???
Aбе,па и да каже дека не е така демек па ја ептен ќе се повредам, може онака ќе ме пецне малце не велам не,ама... Tоа ќе ми даде мотив уште толку да се подобрам де
Не сум 100 проценти сигурна, ама мислам дека прва сум му и мило ми е што е така ... али како и да е ако на двајцата им е убаво, не е битно нешто што било па прошло.
haha факт е ова колку и да сакате да негирате па секое машко на последната девојка со која што е му вели ти досега си најдобра ништо ново бе ништо чудно и дечкоми така ми рече јас само си се изнасмеав воопшто на таа тема не сум влегла во дускусија... знам одрлика колку партнерки имал (ако е тоа точно што ми го кажа ајде јас верувам дека е) и јас му кажав пред него за моите партнери што било поминало така? :geek:
Бев задоволна знаејќи дека е искусен и бев сигурна дека е добар Но откако се уверив во тоа почнав да љубоморам на неговите поранешни партнерки(или партнерка), и сега кога помислувам силна љубомора ме обзема знаејќи дека некоја друга го допирала и љубела.. Ама се тешам со тоа што сега е само мој
Хаха,па има различни личности,некои тоа ги мотивира да се подобруваат,а некои нема да го прифатат тоа како мотивациона критика,па ке го остаат без секс дечкото,за и тој на свој грб да почувствува малце од тежина на тоа што го кажал.Неможе ништо да се генерализира,може само да се полемизира што,како,зошто.........,некој може ја збори вистината,некој го кажува тоа од други причини,но секој си има своја причина
Уште на почетокот на врската го правевме овој муабет со дечко ми. А можеби не требаше, тоа што било - поминало. Знам со колку девојки бил пред мене, некои од нив и ги знам кои се. Во секој случај, бројката не ми е воопшто важна, нормално дека и тој имал живот пред мене, а исто и јас пред него. Не сме мали, па да глумиме лудило.
Можам само да кажам, среќа што имал асален сексуален живот пред мене, па и јас пред него. Колку повеќе знаеш што сакаш, толку уживањето е поголемо. Ме интересира само од аспект на болести, да знам дали треба да обрнам посебно внимание на тоа. Не се распрашувам, некогаш сосема случајно со муабет сами си излегуваат приказни и случки од минатото...ама никој не се оптеретува со тој дел од дискусијата. Познавам примери за дечковци што се исфрустрирани ако девојката изјави некоја бројка што е поголема од нивната, или па некои што едноставно сакаат да пробаат уште и да си ја изживеат младоста малку побурно. Искрено јас не сакам да си имам работа со некој партнер што ќе ми суди за изминатиот сексуален живот, ниту па со некој што толку болно сака да дознава информации. Но секој си е различен, па само ќе кажам дека не се споделуваат секакви информации со секакви луѓе, пошто секој ги прифаќа како што е научен. И да факт е дека дечковците сакаат да влеат самодоверба со тоа што ќе кажат работи од типот на „ најдобра си до сега“. Сигурна сум за еден дека ме лажеше така...беше постар и поискусен од мене, а јас скоро почетник,сакаше да ме направи да се осеќам ко Џена Џејмисон со цел да се опуштам мислааам не пијам нафта, јасно ми е што „знаев и умеев“ тогаш Сега не се оптеретувам со такви изјави,мило ми е ако е точно, но и да не е се додека гледам дека има обострано уживање ништо друго не е ни битно.
Ме интересираше, го прашав и се ми кажа.. Бидејќи е поголем од мене неколку години, има повеќе искуство секако. Јас сум невина сеуште, кога ми кажуваше за тоа, не ми беше баш сеедно бидејќи јас нема да му бидам прва, а тој на мене да .. Но се тешев со тоа дека ќе му бидам првата со која што ќе го прави тоа од љубов, бидејќи претходните му биле само за задоволство.
Пред мене? Бурен Богами, но во смисла дека со многу девојки го има правено тоа. И не ми смета воопшто. Па пред мене биле а тој е поголем од мене 4 години така да.. има влезно во тие води пред мене и тоа доста време. Имал секс со премногу девојки, ич не си бил принципелен ама ок, тоа е што е. Сепак, пред мене бурен со многу девојки, а со мене ? Е пак бурен, ама само со мене
јас ке си казам искрено... он ми е прв на мене и јас сакам да сум прва на него е сега тоа е денес теско али јас го имам прасувано и он ми вика дека јас сум му прва за ова..и секогас има инсистриано дека јас сум прва не му верувам...од кај да знам дека е вистина?? сепак и да е и да не е сакам вистината..иако сакам да сум му прва... совет.
Ќе ти дадам најдобронамерен совет. Се додека ви е убаво заедно, и си уживате, нема зошто да се замараш за никакви бројки. И освен тоа, треба да му веруваш, штом тој толку инсистира дека е така. И ако те лаже, тешко дека би дознала. Затоа ич не си го ставај на памет ова.
fala али сепак би сакал да знам едно а не вака да се сомневам малце е напнато... сто мислите вие?? и кога бевме заедно и кога сме заедно он казува дека SME ODELE PONAPRED SO NEKOI INTIMNI STвари заради сто ме сака и сто сака да знае како е тоа цуствио оти никогас демек не бил со некоја друга и секогас ми се колне дека не бил е сега некогас му верувам некогас не..сепак и јас не сум искусна со маски па да знам прв ми е он. тое а