Неговиот сексуален живот пред вас

Discussion in 'Секс' started by Unfaithful18, Sep 7, 2010.

1. Dust

Dust Game Over

Искрено не би прашала. Сепак би ценела доколку чисто информативно ми каже :)
    Не е дека ќе си чукам глава од ѕид ако не каже, но сепак ако има доверба меѓу партнерите, бројката е само бројка :)

hermosa, realGirl, Alisa22 and 2 others like this.
  2. Shery

Shery Популарен член

Јас одев со еден извесен "фраер" што нонстоп ми раскажуваше случки за минатото.
    Mислам со кој памет? Која девојка сака да слуша за сексуалните активности на дечко и пред неа што ги имал? Никогаш не го прашав за бројка, искрено и ми беше страв да ја знам

♣ Alba Viduam ♣ likes this.
  3. jasbi

jasbi Популарен член

Воопшто не ми е битно колку партнерки имал,сепак секој си има минато.Битното ми е од денот кога сме заедно ,а истото важи и за него.Сега за сега сеуште сме си верни еден на друг:inlove:

4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Ако може темава да се преименува во ,, Значењето на невиноста кај мажите за денешните жени ,,.

Фала многу, пријатно.

5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Цврсто стојам зад тоа дека не ме интересира со колку бил во минатото пред мене, ниту некогаш сум прашала.
    Сметам дека секој жив човек си имал минато, па тоа прашање би било несоодветно.

Amateur likes this.
  6. Donatela.W

Donatela.W Истакнат член

Мене би ми било гадно и непријатно ... Не ме интересира

7. ilyan

ilyan Популарен член

Не разговараме на такви теми,си гледаме пред нас,а не позади нас :)

8. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Не прашувам , ниту ме интересира . Ако сака да ми каже сам , ќе го ценам тоа , ако не сака , не го присилувам .

9. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Па ако имал многу не сакам да знам од причина што ке ми се згади малку.. и да, сеуште има девојки кои не се горди на разновидното и богато сексуално минато на партнерот.

Мене лично ми смета, иако последниот партнер ми спаѓаше баш во таа категорија. :tmi:

BoyL and littleflower like this.
  10. Blue000

Blue000 Истакнат член

Па јас си прашувам од љубопитност. Просто не можам морам се да знам ме копка иначе, ако нешто ме интересира како детиште сум кое скока околу играчка и не се трга од неа додека не му ја купат. Не сака да ми кажува такви работи, едвај извлекувам некои ствари од него. Интересно ми е да слушам и не се откажувам додека не ми каже нешто барем ама потоа станувам љубоморна малку и го кревам носот ама секако глумам дека е поради друго нешто. Иначе бројката не ми е битна, он имал навистина многу пред мене и подобро за него се изживеал а и поубаво за мене со искусен тип имам работа :lol:

ADOKI likes this.
  11. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Никогаш не сум го прашала ниту ќе го прашам. Навистина не ме интересира. Знам дека имал две подолги врски пред мене и толку. Не ме интересира со која што правел и слично... Навистина е тоа небитно, дали бил со 100 или со 2 не го прави човекот тоа.

Milenalena likes this.
  12. aleksandra4444

aleksandra4444 Истакнат член

Сам ми призна дека бил со многу...Страв ми е од бројката искрено ама ништо не ми спомнува ни со кои ни сака да знам.|(

13. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Мене ми е многу невкусно ова прашање. Што ќе му или што ќе ми смени фактот кога ќе дознаам со колку бил пред мене?
    Тотално небитна информација.
    Дали ќе сподели или не, си останува на него. Секој има некакво минато зад себе. :)

14. ccca

ccca Популарен член

за некој луге и 0 е многу ...може нема што да спомне :rofl:

15. aleksandra4444

ne bi rekla bas :(

16. ccca

ccca Популарен член

its all in your head :rofl: неколку години по ред нудев предизвик на мажиња што тврдеа дека мн ќаруваат да се ставаме заедно...никој нејкеше, сите кјаруваат ако случајно другарка на другарка ги засвига и успеат да ја опијанат или од некој кјар ако види у него па за да го искористи
    а тоа не се големи бројки...3 во година максимум ако се гњави со тоа како добар гоим (не викам дека кјарувам мн само не сум гој)

17. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Не сум прашала и искрено не ме интересира што било пред мене.А и тој исто така,ни за претходни врски ме нема прашано,а не па за нешто друго.

18. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Ме интересира,но нема да прашам. Не сакам за моојот да зборувам ххх

Сепак за СПБ сакам да знам т.е. дали е наидувал на нешто со инфекции поврзано

19. aleksandra4444

Daj boze da e taka ama ovoj e pogolem valjda brojkata e pogolema a i mi kaza nejkam da te lazam.so mnogu sum bil ama toa e minato |(

20. doctorgreyxo

doctorgreyxo Истакнат член

МЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСИРАШЕ СЕ !Ама нее извлеков многу од него.
    Ми кажа само дека бил со 3 а јас невина и некако не ми беше баш сеедно.Сега кога ја изгубив со него невиноста после долго време сакам да дознаам повеќе работи.Еднаш ми кажа уште на почетокот кога инавме петинг е вака јас имам пробано и то ми е во глава сега и цело време го прашував ама ништо не извлеков.За спб дознав дека со кондом било само на минута без па со кондом.Пак ќе си прашувам јас оти таква си сум радознала а љубоморнааа уфф премногу па и ќе се налутам и лошо ќе си направам ама ајде.. радознала еднаш радознала засекогаш.
    Инаку сакам да го прашам какви пози преферирал и дали женските со кои бил доживувале оргазам.
    Јас искрено досега 2 пати доживеав еднаш клиторичен еднаш мислам дека вагинален беше(во тек на вагинален) инаку онака клиторичен секогаш доживувам.Ме интересира оти со кондом многу ме печи и боли и не сум опуштена и сакам да знам дали се трудел а еднаш ми рече да сакам да ја задоволам парнтерката сигурно злобно е да си мислиш само на себе.И сега кога знам дека мене ми е прв а јас нему не пааа... љубоморна сум и ме интересираат ногу раб.