1. Вистина.... постојано е уморен, ама кога сум упорна едноставно “паѓа“. Некогаш и го оставам така да види како е
5 - Tука станува збор за многу шармантен маж. Тој ги знае сите ваши тајни желби и умее со еден допир да ве доведе до лудило. Понекогаш е доволен и поглед за да ве усреќи. Сепак, не смеете да го прашате кога и каде ги научил сите тие вештини, тоа може да го повреди. 100% точно!!!
7ца 100% иако се труди да го скрие тоа и да се прави мн јак и балкански тип чувствителен еее, неможе да го скрие тоа. За музиката да не праам муабет, smooth jazz & sax!!!
Бројот девет симболизира дивина. Кога овој маж ќе ви ја демонстрира својата страст ќе имате чувство дека се наоѓате во некој друг свет. Него сексот му е во крвта, уметноста на заведувањето му е второ име. Единствен проблем е тоа што ништо друго не му паѓа на памет. Чиста вистина . . .
7 - Ниту еден маж нема да покаже повеќе сочувство од овој. Тој умее да го слуша соговорникот, многу е внимателен и нежен љубовник. Обожава да слуша нежна и романтична музика и да ужива со сите сетила. Дали е ова маж? ДА! Доколку тоа ви се допаѓа, препуштете му се и заборавете на се околу себе. Среќница сум
Хммм испадна број 4... Сега треба да идам да го прашам што скриени интереси и желби има, иначе тешко мене