6 - Зад овој број се крие следнава порака: тој обожава секс, но во себе носи и нешто "животинско". Бројот 6 е ѓаволски број. Кога ќе се опушти нема да можете да го запрете. Можеби токму тоа ве излудува? Одлично! Доколку сакате да доживеете неверојатна среќа со овој човек, покажете му интензивни емоции и страст, сигурно нема да ве напушти. То мора да се проба.
Ми се падна бројот 1, но описот никако не одговара на способностите на мојот маж Според мене, најмногу му одговара описот под број 6
Да е жив и здрав кумот што така го крстил да ми се погоди мене во кревет , ќе ми се погоди де, во кревет, кога ќе го одведам и ќе видам каква лекција ќе ми одржи
7 - Ниту еден маж нема да покаже повеќе сочувство од овој. Тој умее да го слуша соговорникот, многу е внимателен и нежен љубовник. Обожава да слуша нежна и романтична музика и да ужива со сите сетила. Дали е ова маж? ДА! Доколку тоа ви се допаѓа, препуштете му се и заборавете на се околу себе. ДА ваков е
5 - Tука станува збор за многу шармантен маж. Тој ги знае сите ваши тајни желби и умее со еден допир да ве доведе до лудило. Понекогаш е доволен и поглед за да ве усреќи. Сепак, не смеете да го прашате кога и каде ги научил сите тие вештини, тоа може да го повреди. Така си е Апсолутно се дополнуваме во сексот. После пораѓајот имавме малку компликации поради моја липса на желба од умор и неспаност, али сега сум по арна и тој се разбира е среќен од тоа...пак сум си јас, както тој ми кажуваше ’врати се, ми недостигаш’...