Недела кога е сончево, совршен ден за прошетка и ручек во некој рибник, а недела дожлива баш како денес страшно депресив
Недела ми е најтапа ден поради самата помисла дека пред нас е уште една нова работна недела со обврски.Kога времето е сончево брзо ми поминува,ама кога врне или студи ужас е и гледам да бидам опкружена со луѓе муабети кафенце и брзо минува времето.
Недела нај глупав ден нема што да се прави, нема некој филм на тв, па и дека се знае дека иде понеделник аофф смрт ми е
Секоја недела се будам со црвче на вина зашто минатиот ден не сум чепнала книга а ме чека прилично тешка недела. Недела е ден кога ме фаќа една мрза, не ми дава ни да шетам, ни да учам, ни да чистам и средуванм, само да седам на компјутер.
Убав ден исполнет со моето сакано семејство..исто така бев со моето куче во паркот и си поминаввв ептен убавоо..
Минатата недела уживав.....видовв прекрасни работи , и ми годеше морската клима....оваа недела чудно брзо некако ми помина
на се што ми се сведува во последно време неделата :lol станувам ја чистам спалната, ставам алишта за перење, уклучувам машина, јадеме пиеме кафе, ако е убаво времето идеме со друштво на шетња, ако не спремам ручек или ако имаме луѓе на ручек тогаш спрема свекрвами, после пеглам се средувам за на работа и остатокот од времето го поминувам во гушкање со мажулето. Оф колку биле исцрпувачки овие брачни обврски но примам темпо
Мене неделата ми е најглупав ден така да уопште несакам да дојде. Убаво е тоа што сум со семејството ама не ми омилен ден воопшто.