Недела е најдосаден ден и мн го мразам сте се дома и секој со своја приказна па уште и гости ако ми дојдат главата ќе ми пукне ,затоа во недела што подалеку од дома тоа поубаво ептен ги мразам оние фамиларни ручеци и такви глупости
Дефинитинво најглуп ден. Што е поентата, не можеш комплетно да се опуштиш кога знаеш дека утре е Понеделник. Освен ручекот кога стварно сите се собереме, другото е shit in color.
не ја сакам неделата најдосадна е нема кај да излезеш а не ја сакам зошто треба да се спремам и за на школо да учам зошто после недела иде понеделник
Воопшто не ја мразам неделата, напротив. Кога како ми е ден за одмор, ден за учење, ден за дружење... Недела меѓудругото е и ден коој ја загубил смислата како ден во кој се одмара Всушност ги правам сите вообичаени работи што ги правам и во другите денови, не ги мрзам неделите воопшто, исполнети ми секако и другите денови.
незна оти сите толку неќите недела супер ден, некојпат одмор во домашна атмосвера, некојпат уз друштво без обврски без триста глупости.. инаку денеска ке излегувам со дечкото
Nedelja, hladno se, mislim ja na tebe Ех недело недело, колку ти само можеш да бидеш досадна и убава во исто време, ама нејкеш бее.. си запнала да бидеш досадна, и како да уживаш во тоа што повеќето те мразат, чудно..
Недела?! Па да,баш досаден ден.Нема ништо на ТВ,нема обврски други освен учење. А кога ти се работи нешто...Ааах,да си го земам кученцето само,па ќе си се забавуваме идната недела заедно.
Недела е ден за учење, учење и само учење, ништо друго. Оти ако неделата е убава понеделникот ќе биде катастрофа
Недела е ден кога психички и физички се подготвуваш за нова работна или школска недела.За мене недела е ден кога цел ден се излежувам и пак сум изморена
Според мене недела е супер ден за шетање , но мене секогаш неделното утро ми почнува со тренинг , така да после тоа можи да се најдам со некој другарки, или пак да се спремам за понеделника ако имам некое скоривање по некој предмет, или пак цел ден да лежам и пак да ми биди мака .