Недела е ден за одмарање но и за спремање за наредниот ден и општо за цела седмица...Во недела сите излежува цел ден се бањаме пред ТВ пред ком и ако на некој случајно му текне за школо да фате книга За мене тоа е недела
Недела според мене не е досаден ден. Напротив, многу е весел. Дома сме собрани сите, преку недела и баш не успеваме да се видиме и да си направиме муабет, па затоа тука е недела сите да седнеме на домашен ручек и да се изназбориме ко луѓе.
недела е ден за бањањееееееееееее ден кога на 10 места има хип хоп....а јас седам дома и недела е денот кога сум светска мрза број 1
во последно време недела е ден кога до 12 се излежуваме со мажулето па се враќам дома и се спремам за на работа
мртов е градот најдосаден ден обично ...ама денес пријатен на гости кај тета ок сепак треба да се има еден ваков ден баш за одмор...
Недела е многу глупав ден. Нема ништо на тв. Надвор нема жив човек. Ден за учење и пишување домашно. Ден за бањање. Недела е единствено добар ден во лето или кога има некој празник да се искочи од дома. Иначе вака како обична недела никаква е.
Изгледа постон од СДК требаше овде да го сместам.... Сакам да кажам (пост бр. 19559) Ве канам на приватна неделна журка во нашиов кафич дури не ве заболат нозе.
...ден за топла када , полна со купка. Лабава масажа со млеко за тело. И проклето добар секс за совршен крај на неделата.
...ден за учење и пишување,за гледање филмови на двд,за кафенце со другарка,за дремење на фемина,за дремење на телефон..и седње дома зошто надвор е бррр ладно
недела ко недела ..онака е .. по дома малце до надвор малку ова малку она и на крај вечер искачање да си се видиш со љубовта другарките глупав е пошто у недела треба да учиш и пошо знаеш дека те чекаат 5 дена во школо