Кој ја гледал или сега повторно ја гледа хрватската серија `Закон љубави`, ќе ви биде познат момаков кој е толку луд и откачен, такви невидени штосови лупа, ја стварно не знам како можеле такви страшно добри реплики да му доделат, се газам од смеење чим отвори уста, па и покретите му се ... Moже е неизживеан, али `факат` није нормалан! Ивор - Закон љубави П.С: Знаев дека БлекСвон ќе изреагира, пошто ја гледа серијава.
Да не се повторувам, скоро истите ликови од сериите што сте ги набројале.. ќе ги додадам само Charmed, не ги сретнав во претходните постови
Фабрицио од серијата „Елиза“ Eдноставно го обожавам...Мене лично ми е најомилен лик општо од сите серии што сум ги гледала досега. Толку убав глумец со таква неповторлива харизма не сум видела бе Спојлер не знам како можеле сценаристите да го тргнат од серијата... Simply the best!!!
Psych ( shon,gas,juliet,lasi) p.s moeto kuce go krstiv shon i glumcite od serijata malcolm in the middle
Мене ми е тазе серијава, инаку не е од вчера, ваков лик немло до сега, мене и Хаус ми го шие, најјачи фраер у маало Patrick Jane- Тhe Mentalist Никаде без оваа насмевка Мангуп бе мангупиште прва класа.