Овие пет ликови од Третиот камен од сонцето, секој на свој начин интересен Џек Бауер од 24. Човеков не спиеше и не јадеше во текот на една сезона кој е како него
Mrs Cuper го имаш Kифер сутерленд во уште една серија кадешто е подеднакво добар како и во 24. новата серија се вика Touch. Tи ја препорачувам ако веќе не си ја изгледала
Фала за препораката Хелен, меѓутоа веќе ја изгледав и таа серија која ја прекинаа по само две сезони, али само првата сезона беше добра, вторава некако не баш
хмммм колку само многууу имам таквиии ајде ке пробам да ги дадам сите : Ит групава Кармен&Росарио Спојлер + Вебер&Шепард&Бејли Спојлер ++ dexter & Аngel Спојлер + Бут& Бонс& Ангела Спојлер + Felicity&Ноел Спојлер Oliver Queen&Thea Queen&John Diggle&Felicity Smoak Спојлер + My So-Called Life*Rayanne Спојлер Jules Callaghan&Спајк Спојлер + Бил Козби Спојлер Сите до еден од My name is Erl Алерик& Дејмод и повеќето Оргинали Спојлер Damages*Ellen Parsons Спојлер Емили од Убавите Мали Лажги Сите до еден од how i met your mother и секако од the big bang theory Овија 3цата Спојлер Чинам дека се викаше Росен а не ми текиња како се викаше маж и Сејди од Аквардeverybody hates chris *chris секако и Мајка му** маа цело семејство ВО body of proof*Ethan Gross&Megan Hunt&Curtis Brumfield Спојлер + white collar * Ник &Мозби &тхе вифе и полицаецо Спојлер а од lie to me вија 5минава Спојлер Gary Bell од Алфите Монро од Грим Artie Nielsen од Warehouse 13 во Secret Diary of a Call Girl самата Главна улога ...
Има многу ликови од серииве што ги сакам што ми оставиле впечаток, ама кога ќе се спомне зборот незаборавни прво ми текнува на овие двајца, ама и татко им и општо цела екипа од Фрејзер.
Francis Underwood- Kevin Spacey од House of cards Штета што ретко кој ја гледа серијава, навистина маркантен лик, можда не секој би се заљубил во неговиот сплеткарошки и чукнат ум, но морам да признаам еден од побрилијантните улоги која Кевин Спејси ја имал. Спојлер Без влакна на јазикот, без граници на тоа што сака да го постигне, навистина суров и без скруполозен, но само една вистина слика на поголем дел од големите политички имиња. Затоа што ја преставува правата слика, затоа сметам дека зазема место меѓу незаборавните.
Elizabeth Gutierez-Analia Barbara Mori-Rubi Maritrza Rodriquez-Sara Gabi Espino со еден збор кажано сите шпански глумци и глумици
Сите ликови од ови две серии ми се незаборавни, скоро секогаш кога ги гледам овие актери во некој друга серија или филм ми се случува да ги споредам со овие ликови.
Аранѓел, Риска и Остојиќ од Сречни људи Спојлер Ник Слотер од Тропска Горештина Спојлер Џои од Пријатели Спојлер