Paul Lasiter od Spin city Ross od friends Al Bundy Cameron od modern family Russel od rules of engangment
Harvey Spector ми е моментално хит, фраериште невидено Кери Бредшо ми е еден од поомилените, се пронаоѓам во ликот ептен.Серијата ми е може едно 200 пати изгледана. Од How i met your mother јас па Маршал многу го сакав, ме смееше ептен. Овие ми се света тројка од телевизиските екрани, појаки нема да постојат.
Кејлеб и четворката - Pretty little liars Спојлер Белами - The 100 Спојлер Мар - Ангели (макар може и да кажам сите од серијава) Спојлер Пабло и Миа - Млади Бунтовници Спојлер The teen wolf squad. Спојлер Многу се. Кога некој ќе ми спомне за моите омилени серии/ликови , уште се возбудувам како мало детенце.
Blair Waldorf - Gossip Girl Barney Stinson - How I Met Your Mother Brooke Davis - One Tree Hill Sheldon Cooper - Big Bang Theory Chandler Bing - Friends Hanna Marin - Pretty Little Liars Marianella Rinaldi - Casi Angeles Marizza Pia Spirito - Rebelde Way
Тирион Ланистер дефинитивно Толку неправедно омразен и дискриминиран, а интелигентен, саркастичен, badass, праведен. Царче!
Agent Coulson (Agents of S.H.I.E.L.D) Alan Shore и Denny Crane (Boston Legal) Harvey Specter (Suits) Cookie (Empire) Negan (The Walking Dead)
Thalia ( Росалинда ) Leighton ( Блер ) Хана Монтана ( Miley ) Кевин ( Macaulay ) Легендите Милан и Жика Лети и Фернандо Кориш Има уште ќе ја надополнам листата