Здраво да прашам тие што правеле Veragene во Авицена за колку дена имате добиено резултати? И дали ако се повеќе од 7 до 10 работни дена што ги кажуваат ви се имаат јавено дека ќе касни резултат??
Jas pravev za vreme za novogodisni/bozikni praznici, mislev deka ke docnat ama mi se javija za rezultati na 7miot raboten den
45.700,00 денари најширокиот пакет, има опција на 3 или 4 рати, го праќаат во УСА, Калифорнија. Резултати од 7-10 работни денови, не доцнат
Геномикс, бидејќи сум од Скопје си бев во лаб. во Ferty Clinic потточно и таму ми земаа крв. Јас го правев Panorama Advanced кој чини моментално 45700. Минатиот понеделник ми земаа крв (05.02) и ми кажаа 7-10 работни дена за резултати. Еве денес е 7ми, па ќе видиме кога ќе стигнат. Во 11+4 гн го правев тестот.
И јас го правев во Геномикс, даваат плаќање на 4 рати. Провери си маил, мене прво маил ми пратија, па после ми се јавија. Точно по 7 работни денови.
Еве и јас не можам да се одлучам, веќе сум 16 недела уште немам направено Nipt. Гледам само да го работат во странство, па се мислам меѓу Qualified 360 на Био сејф и CentoNIPT на Генеа.
Здраво ќе ве молам за препорака се мислам помеѓу Panorama и Qualified 360. Кој според ваши искуства и сознанија е подобар?
Zdravo @HeLenna jas momentalno sum vo istata dilema, so vanishing twin i ne znam koj test da go napravam. Sakav da te prasam dali veke napravi prenatalen test, koj, i tvoe iskustvo, deka gledam malku ne ima so ovoj problem. Te zamoluvam za odgovor.