Здраво да ве прашам од која причина правевте пренатален тест, дали сте сигурни во него некако ми е многу пари а с мислам дека нели кажуваат дека локално ги испитуваат па дали не се само за пари и во која недела обично правевте, јас сум 12 следната недела и ама скрининг па се мислам дека сум 36 год. Што ви ме советувале и кој најмногу е добар или веродостоен?
Ако си над 35 години генерално се препорачува пренатален тест. Повеќето може да се направат после 10 недела и сите се веродостојни и со голема точност. Цените горе-доле се исти на сите, зависно што опфаќа пакетот. Јас имам ОК искуство со Qualified тестот на Биосејв, за една недела се добиваат резултати и затоа ги одбрав. Може да се плати и на рати, иако и други сигурно даваат на рати.
Tolku e da. Mene mi zemaa krv vo petok sabajle, sledniot cetvrtok dobiv rezultati. Ke gi dobiev i sredata, ama bese 2ri avgust, zatvorena im bese kancelarijata pa mi se javija vo cetvrtokot
Jas pravev zaradi vozrast 35 sum. Pravev panorama , gi prakaat vo California. Za Edna nedela stignaa rezultatite. Plativ 45000 na 4 rati.
Дали некоја скоро го правела Qualified и за колку време и стигнале резултати? Јас го правев, денес 5ти ден (не сметајќи го денот на боцкање), сеуште немам резултати. Малку сум загрижена