Па утре веројатно ќе ти се јават, односно утре е неработен, така да четврток. Јас понеделникот правев, денес ми се јавија
Дали одите во лабараторија дирекно за земање крв или некој имаше пишано дека оделе дома или во др. градови
Девојки дали може да споделите искуство за пренатално генетско тестирање за близнаци со ивф од кое сте задоволни? Некако за близначка бременост само основните ги испитуваат за разлика од единечна бременост каде се опфатени повеќе испитувања.
Јас сум со близнаци,секаде кај што се јавив само основните ми ги нудеа за близнаци. Јас го правев qualifiet. Резултати за 7 раб.дена имав.
Исто и јас каде што се јавував само основните за близнаци ги нудат, освен Авиена veragene со плус 100 моногентски микроделици земаат плус брис од таткото. Се мислам измеѓу Авицена и Панорама.
Е таму не сум звонела. Размисли си имаш време. Со лесно до крај мама. Ќе споделуваме искуства,јас сум 30 та недела и полека се спремам за журки дома.
За некоку месеци колку се кренале сега се 24 со 36000. Дали си задоволна ако го правеше и на овој генезис плус што се се испитува плус?!
И јас се мислам за тој тест ама веќе сум 14 недела малку и задоцнување ама здравје за него сум дека земаат брис и од татко чисто онака и околу 38000 мислам дека беше нели
Nifti vo hong kong Ne si zakasnila jas planiram da go pravam 15ta nedela zasto prvo tromesecie mi e rizicno ako nesto se sluci za dzabe parite a ne se malku