Лелеееее бравооо значи буквално ништо не мора да значи ништо! Никогаш 1+1 не се 2 во медицината, не за џабе рекле. Одлично девојче баш ме израдува Сега опушти се и гали меше
Е баш ме израдува! Вчера помислив што направи и сакав да те прашам, но си реков рано е уште, во четвртокот мислам дека ти зедоа крв. Уживај сега, релаксирај се, не беше лесен периодов за тебе. Прекрасна вест!
Во среда дадов крв и баш очекував некако денеска дека ми кажаа за една недела и така станав некако во исчекување .
Harmony (по препорака на д-р Хаџилега од Ремедика), а пред скоро 3 години правев Nifty (исто по препорака на д-р Хаџилега)
Не, и јас сум во Ремедика ми го предложија Панорама. На крај на ден моја одкука е кој ќе го изберам. Они што сакаат можат да нудат, како Нифти што го форсираат во Систина
Тогаш беше така, а и сега кога одам на прегледи само нивни флаери има. Може ,надворешно докторот си се договорил со панорама. Сепак , ние одлучуваме
И јас го направив тестот, verifi, мислев нема да ми биде напнато чекањето, ама еве ме пак ме јаде нервоза иако скринингот беше во ред. Ќе мора да ја истуркам неделава, па може и наредната.
Ајде на здравје добри резултати во понеделник земена крв, во сабота резултати од verifi. Се е во ред сега само со господ напред и тераме со бебуш во меше до август.
Девојки здраво. Јас сум 13та недела и пред една недела ми излезе лош резултат без никакви индикации и предиспозиции. Имам 28 години. Извадена сум од памет. Препораките ми беа амнио цинтеза ( од која се плашам) и пренаталниве тестови. Се распрашав за Verifi, Panorama, Harmony, NeoBona... неможам да се одлучам, а морам да правам иако е прескапо. Помош