Да, си нагласија они дека 7-10 дена ама се надевам во тие 7 ќе сум. Ајде битно да е се како што треба па некој ден + - ќе ме "јаде" нетрпеливост.
Здраво на сите 7ма недела сум и почнав да размислувам кој тест да го направам.... Некако се двоумам помеѓу bio safe и panorama... Со првата бременост во bio safe правев, но тогаш немаше толку пакети, сега кога отворив гледам еден куп опции... Ме збунија искрено... Ако некој е поупатен, да ми помогне при одлуката
Здраво, Дали можете да ми споделите искуства за неинвазивните пренатални тестови во Bio Save? Колку е цената и дали има повеќе пакети или само еден? Исто така, кои анализи ги вклучува овој тест и во кој град/регион се вршат анализите? Ви благодарам!
Јави им се, многу се услужливи сѐ ќе ти објаснат. Го нудат Qualified, имаат повеќе пакети, најчесто одбирани се Qualified 180 и 360. Примероците се испраќаат во лабораторија во Италија. Резултати имав петтиот работен ден.
Дали сте ги барале Bio Save на бројон на google што е 02 311 1121? Да почнам да им ѕвонам, мислам ме имаат забораено за другите резултати..
Ако некоја членка правела скоро panorama, може ли да пише цена? Зa Panorama basic plus И Panorama advanced panel
Jas pravev pred dve nedeli, ama za bliznacka bremenost plativ 49700 so toa sto zavisno dali se ednojajcani ili dvojajcani, kaj dvojajcani go pravat samo basic paketot
Здраво на сите Сакам да ве прашам за колку време ви се јавија за резултатите од пренаталниот тест од Геникаликс?