Samo nemoj panorama od pamet me izvadija, nifty go rabotata vo Sk I mislam deka se ok, a ovoj drugiot ne mi poznat
Ова ми е резултатот од приската, матичната инсистира на пренатален тест, доколку не го нап На биотек или нифти ?
Od Panorama Ako mislete na Saska,ne samo sto e neprijatna , tuku e krajno nekorektna I bezobrazna. Uste po samiot razgovor na tel.osetiv nekoja losa energija vo zenata. Iskreno mnogu se pokajav sto ne si ja poslusav intuicijata I sto pravev Panorama, uste gi NEMA t.e ja Nema Saska da se javi za da ni gi vratat finansiskite sredstva za Nevaliden rezultat. Vise nikad
Na biotek pravev vo ponedelnikot I denes vo 20h gi dobiv rezultatite.prezadovolna sum od se I od komunikacija I od objasnuvanje sto I kako.
Јас правев на авицена и ок се си беше. Резулатите ми стасаа за 8 дена сметајќи го и денот кога ми земаа крв. Телефонски ми објаснија се отидов, пополнуваат формулари, ти земаат крв и толку, си чекаш резултат.
Здраво, разгледувам опции за пренатален тест на место каде што потоа може да се зачуваат и матични клетки. За сега опции ми се Nifty Pro и Qualified 180. Што мислите кој е подобар и има подобар опфат? Не можам да разберам кои се разликите, поготово кај Qualified.