Samo nemoj panorama od pamet me izvadija, nifty go rabotata vo Sk I mislam deka se ok, a ovoj drugiot ne mi poznat
Ова ми е резултатот од приската, матичната инсистира на пренатален тест, доколку не го нап На биотек или нифти ?
Od Panorama Ako mislete na Saska,ne samo sto e neprijatna , tuku e krajno nekorektna I bezobrazna. Uste po samiot razgovor na tel.osetiv nekoja losa energija vo zenata. Iskreno mnogu se pokajav sto ne si ja poslusav intuicijata I sto pravev Panorama, uste gi NEMA t.e ja Nema Saska da se javi za da ni gi vratat finansiskite sredstva za Nevaliden rezultat. Vise nikad
Na biotek pravev vo ponedelnikot I denes vo 20h gi dobiv rezultatite.prezadovolna sum od se I od komunikacija I od objasnuvanje sto I kako.
Јас правев на авицена и ок се си беше. Резулатите ми стасаа за 8 дена сметајќи го и денот кога ми земаа крв. Телефонски ми објаснија се отидов, пополнуваат формулари, ти земаат крв и толку, си чекаш резултат.
Здраво, разгледувам опции за пренатален тест на место каде што потоа може да се зачуваат и матични клетки. За сега опции ми се Nifty Pro и Qualified 180. Што мислите кој е подобар и има подобар опфат? Не можам да разберам кои се разликите, поготово кај Qualified.
Дали некоја сега скоро правела нифти тест и каде? Докторот ми препорача во Гинекаликс, се јавив таму и ми кажаа дека цената е 740 евра… некако поскапо од било каде…
Панорама ги фалат. Од прилика тука се цените секаде. За тие што опфаќаат повеќе работи. Докторите препорачуваат таму кај што соработуваат, не грешиш и друг ако направиш, не мораш тој.
Јас правев на Биотек и сум презадоволна. Во вторникот ми зедоа крв , веќе во петокот попладне имав резултат. Тестот се вика Генезиз плус и цената беше 39 600ден. Од другите лаборатории резултатот се чека недела дена или повеќе, бидејќи го испитуваат надвор од Македонија.
Pobarajte go moeto iskustvo so Panorama, koe za zal bese neubavo...procitajte I odlucete Sami kaj kogo ke pravete test