Ќе видам утре ќе почекам... Полот не го кажаа ми рекоа ќе го пратат кога ќе стигнат потпишаните документи ...
Здраво, дали некој го има правено пренаталниот тест Verifi, ако може да сподели искуство и цена, ви благодарам
Здраво феминки 9 ти месец сум влезена и денес случајно гледајќи го нифти тестот правен во геникалис видов дека пишува термин кога бебето би се родило Зборев со неколку другарки они викаат дека баш На тој датум што го пишувало на тестот тогаш се породиле Има вистина во ова или ? Фала ви за одговорите
Каде и да правиш гледај после 12нед т.с. после прв скрининг Иначе сите ми ги пофалија биосаве и ми е криво што не правев таму Ама не бев доволно информирана и веќе имав направено
Нема никаква врска тоа. И на обичен преглед кога идеш на самото ехо дава краен термин па не значи дека на тој датум ќе се породиш. Мене краен ми беше ноември па се породив октомври
Може ли да ми кажете кој тест сте го правеле и е најопфатен со повеќе испитувања за едно бебе.Јас за близнаци правев панорама најдобар ми го кажаа за близнаци само пол и 3 синдроми имаше избор ништо повеќе.Сега за едно незнам кој да го правам.Од кои сте вие задоволни
Благодарам Го правев во Гинекалис и ме кошташе 45 880ден... Се ќе биде во ред Амин Господе 15та недела терам неможам да ди поверувам ...
Јас правев Нифти со прво еве сега со второ пак истиоот ќе правам 118 абнормалности можело сега да се проверат а пред некоја година беа 90 така нешто.
Zdravo, Me interesira koja e cenata za Nifti test sega za edinecna bremenost.Dali nekoj ima praveno sega da spodeli cena?