Фала ти! Дали го прекина клексаните пред пренаталниов Панорама? И јас примам клексани заради мутација со ген за згрутчување крв, и многу се плашам да не направам проблем ако ги одложам клексаните..
Исто и кај мене така беше дека боцкав по два клексани,немаше днк. Во 20 недела се боцкав,повторно немаше.На крај барав да ми ги вратат парите.
Нема улога, во Гинекаликс се имаат и други жалено што не примаат клексани, да немаат днк неколку пати и да бараат пари назад.
ако испуштиш една доза клексан нема ништо да се случи, јас правев верифи и една доза не се боцнав и темпирав околу 20 часа после тоа да ми земат крв па се боцнав клексан
Posle otidov i vo Sistima,isto nemase .Za na kraj otidov vo Sistina kaj Dimcev,da vidam sto ke kaze .Mi rece nisto strasno se slucuva da nema .No najbirno e deka se si bese vo red so bebe.
Мислам дека е до генетиката нешто, има мајки со доста доминантна дна и највероватно неможе да се изолира од фетусот. Не е до тестовите или фирмите ете кај тебе така се покажало. Само треба да вратат одма пари да не се прават на тошо знаат они.