Воопшто не сум задоволна од Biosave, и не ги препорачувам! Прво зимање крв, за Qualifed 360 во 11 недела,чекавме трпеливо резултати, на 8миот ден се јавив да прашам дали има резултат, ми кажаа дека крвта ДЕНТА стигнала во лабораторијата во Италија...која несериозност за кои пари. Морав повторно да се боцкам да ми земат крв, бидејќи после 8 дена крвта е несоодветна за испитување. Вториот пат стигна резултат за 6 дена и среќа резултатот беше ок. Но, наместо тестот да направи да се чувствувам порелаксирано испадна обратно. Плус немаат ни нивна лабораторија или лаборант што доаѓа кај нив туку, одиш преку улицаа во поликлиника Ружа таму да ти земат крв, скроз неозбилно.
Не рекламирам никој,скоро дојдов до муабет со една пријателка сестра и работела таму и доста се изнаслушав од неа како и кој се работел таму и доста правеле грешки со издавање на погрешни резултати
Така ти рекле ? Јас пред 3,4 години кога правев секаде каде се јавив ме прашуваа дали пијам аспирин или боцкам клексани и ми рекоа дека се прекинува 24 или 48 ч пред боцкањето не се сеќавам баш. Влијае , баш и читав тогаш .