Би сакала да прашам, сега сум во 9та недела прва бременост и за околу 20тина дена имам преглед. Дали пренаталниот тест треба да го правам по прегледот кај матичната или пред? Исто така, од кои места сте задоволни, никако не можам да се одлучам?
Мој совет најпрво скрининг во 12та па потоа пренатален ..барем јас така направив по совет на докторот .. Инаку јас се одлучив исто по препорака од докторот за Nifti фирмата е Ginekaliks чекам сеуште да ми се јават земено крв во Понеделник, па ако можат тие што правеле од истиот да ми кажат најрано за колку време се јавуваат
Јас имав обичен преглед кај матичната во 10+2, пренатален направив два дена покасно а скринигот дури во 13+6 бидејќи тогаш начекав термин. Инаку правев во BioSave и сум задоволна, за 6 дена имав резултати.
Da jas sega prasav imaat promocija, dali od vas nekoj ima praveno i dali se vo red bidejki se dosta poeftini od standardnite, utre planiram da pravam dali imate nekoj sovet i iskustvo?
Исто и во гинекаликс NIFTY месецов на -50%, што се поклопува со ценава со авицена за истиот тест, а за тој има доста пишувано во групава. Јас да требаше да правам сега искрено не би се мислела, не се малце 20к да се заштедат. Единствено да се испрашаат убаво преставниците зошто е толку многу намалена цената
Јас се јавив баш да прашам бидејќи ја видов промоцијата дека е намалено на -50%. Попустот го добиваш само ако потпишеш договоро за чување на матични клетки што се плаќа годишно одредена сума. Доколку не потпишеш договор, не важи попустот и цената си е 790 евра.
Девојки може на некој ќе му биде од корист.Се распрашав за nifty во Систина, ми кажаа дека ако до 10-та недела уплатам аванс од 60000 денари ,тогаш NIFTY е бесплатен.
Нели е малку без веза ова 10 та недела е премногу рано за аванс. Јас пред 3 години кога се пораѓав во систина ни капар не ми побараа ….
Jas pravev Nifty Basic vo avicena pred 1 nedela, gi dobiv rezultatite, plativ 19,900 denari, imaat nekoj popust.
Za kolku vreme dobi rezultati, i dali ti se javia prvo da ti kazaat telefonski kakvi se pa posle na email ili direkno na email?