1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Неинвазивни пренатални тестови

Дискусија во 'Бременост' започната од svetkicka, 14 мај 2015.

1. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    12.676
    Во Систина го правев првиот скрининг па дента во просторијата за наплата, после шалтерите, уплативме аванс за тестот во Биотик...следни денови се најавив во Биотек, отидов утредента, пополнив формулар околу бременоста, ме боцнаа и тоа беше сè. За некои 4 5 дена ми стигнаа резз на маил, јас не се јавив бидејќи видов дека сè си е во ред, инаку слободно може да разговараш со генетичар во Биотек.

На Mina888 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. petrush

petrush Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали успеа да добиеш повеќе информации за LabCorp и дали го направи тестот? И мене ми го препорачаа, сеуште се немам јавено за консултација, се мислам што да правам :)

3. petrush

petrush Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Здраво, дали успеа да добиеш повеќе информации за LabCorp и дали го направи тестот? И мене ми го препорачаа, сеуште се немам јавено за консултација, се мислам што да правам :)

4. petrush

petrush Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

5. Strawbery98

Strawbery98 Активен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2026
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    7
    Девојки, дали некоја скоро правела пренатален во Bio Save, како им се цените на тестовите? :)

6. Carebear28

Carebear28 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2022
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    194
    Јас го правев пред 6 месеци, го земав тој најскапиот беше 790 евра. Најдобро да се јавиш да си прашаш кај нив, иако не верувам дека имаат некоја промена во цените од тогаш :)

На Strawbery98 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Mina888

Mina888 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2021
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    337
    Тие што имате уплатено пакет за породување со Nipty во Систина дали потпишувате некаков договор за уплатениот аванс и што се случува со авансот во случај на ,,не дај боже,,