За хармони точно кажале јас вторник правев, во петок ги добив резултатите. Ама после го смениле тестот, ако добро сфаќам хармони веќе не се прави, баш ме интересира зошто.
Sto se iskurnazile pred eden mesec bea bas profesionalni i jas gi preporacuvav!! Jas bas dobro pominav so harmony.
Zdravo feminki denes praev test nifty i megu prasanjata mi bese postaveno dali se soglasuvas osven testovite za koi sme kvalificirani da prajme da ti kazime i za drugi ispituvanja sto ne se del od nasiot paket deka uste se vo faza na proverki ama imame moznost da gi proverime no normalno ne odgovarame za niv. Pa jas rekov ako moze. Vie sto iskustvo imate?
Јас исто така кажав дека би сакала да знам. Другите испитувања се случаен наод, односно доколку се покаже дека има некоја аномалија која е вон ставките кои ги испитуваат. Според тоа што ми го објаснија, тоа може да е и некоја аномалија која не е животозагрозувачка и со која бебето би си имала нормален живот, но ќе се покаже во резултатите. Опциите што точно спаѓа таму не се излистани конкретно ниту во резултатите туку стои само случаен наод и доколку е детектирано што е детектирано. За резултати и мене ми рекоа од 7-10 дена и ми стигнаа точно за една недела.
Dali mozis te molam ka dm da mi slikas samo rezultatite da vidam kako izgledat… lelee ke poludam dur mii stigat (
Овој теста сега почна кај нас да се прави, може повеќе инфо да ми кажеш за него? Немам слушнато искуства.
Mene istoto i so Verify mi se sluci, t.e. se potpisuvase soglasnost deka moze i za drugo ispituvanja da se koristi primerokot.
Фала ти за информацијата и линкот. Да вистина овие разговори се за во друга тема, не можам да најдам веќе постоечка категорија... ќе гледам да отворам.
Zdravo devojkii, gi dobiv rezultatite od nifti i se e supper fala ma gospodd i nosam zensko mi se ispolni zelbata haha, nemat nekoja sansa da zgresile na polot taka?
Zdravo, dali ima nekoja sto pravela neinvazivni testovi vo 17ta ili 18ta nedela? Pravev Priska 1, ne bea dobri rezultatite, pa pravev Priska 2, pak ne se dobri rezultate. Dodeka napravam nekoj od testovive ke me fati 18ta nedela.
Zdravo , dali mu se slucilo na nekoja da mu zgresar polot so nifty? Tamu mi izleze zensko a po eho veke 2 dr mi vikat e masko i sum totalno zbuneta
Хромозомите не лажат. Ќе се види за брзо и на ехо дека е полот што ти кажале на тестот. ,@barbiegirl123