Јас планирам да го правам Veragene во Авицена,за сума слична како Nifty се добиваат плус испитувања на стотона генетски наследни болести,се зема примерок од двајцата родители. Доколку некој има искуство со овој тест,ве молам споделете...
Јас го направив и сум презадоволна, за првото дете правев Нифти. За истите пари но многу по опширен е Вераџин тестот и пристапот на вработените во авицена нема споредба.
Исто и јас вчера правев Вераџин,ми рекоа дека е најопширен во однос на испитувањата.За колку време одприлика сте добиле резултати тие што имате правено Вераџин? Знам дека се чека 7-10раб.дена.
Стигаат за 7-10 работни дена. Мене ми кажаа кога бев на консултација викендите да не ги бројам. Инаку стигнаа за точно 10 работни дена.
Ауу ова исчекување долго ми се виде, денес ми е 8ми ден од тестирање вераџин, збеснувам со рефреш на мејлот и сеуште нема резултати....
Многу е стресно Мене прееска ми ѕвонеше непознат фиксен број, абе нозе ми се потресоа, срце кога почна да лупа викам ааа ова вака не иде хаха. Треба лабаво без многу стресирање, и онака што и да е ние неможеме да го смениме, така да како треба да биде,така. А ке биде добро
Se javuvaat prvo na telefon,moze toa i popladne da bide.Mene mi se javija u 6 popladne i do vecherta i balonot mi go isporachaa.Posle toa ti pushtaat mail
они ти порачаа балон за gender reveal? Ве молам за совет. за првата бременост правев нифти. сега се мислам за тој вераџин , незнам кој е подобар?
Mene me sovetuvaa deka veragene e najopshiren,a cenite se tuka negde so nifty,balonot e poklon od avicena
10 ти ден од Veragene, уште немам резултати. Вртам во Авицена, ми вели а па 8ми ден ви е, па земав убаво и прерачунав... епа епа доцнат резултатите имало застој, вака така.....Сакам да кажам кој е нестрплив како мене нека се спреми психички за вакви заебанции...