Дали доби одговор? Еднаш кога правев кај нив, порано Хармони се викаа, исто повеќе време фати ради голем обем на работа.
Баш напротив, ако не се во ред резултатите кажуваат одма за да може да се реагира. Јас во Германија го правев Велосити тестот, лабораторијата е на 30 км значи не треба да патува ко кај вас од МК и пак ми рекоа 7-10 работни дена најмалку да чекам.
Со првата бременост ми покрија само една рата од тестот...такви тестови не покривале ама дека прва штета ми беше мене затоа ми покрија. Сега со втората бременост ништо не ми покрија.
Ова нифти во гинекаликс? Таа е цената. Имаа некоја промоција до 30.06 беше 600 еур мислам. Сега не сакаат ни да чујат за попуст. Јас затоа се изнервирав и правев друг тест
Ne e ginekaliks, nekoi drugi se ovie. Ama na site cenite im se gore-dolu isti, razlikata 10 ili 20eur e nisto poveke. Samo uslovite im se razlicni okolu plakanjeto.
Кои го правеше? Матичниот ми посочи дека од искуство го препорачува нифти, не знам кој да го правам имам уште 3 недели за да решам
Не е лош, јас сум малку терсене ако ме изнервираат за глупост. Инаку горе доле сите се скоро исти, бар овие, верифи, панорама така да прашање на преференција е. ГИнекаликс на пример даваат на рати мислам, ама мене тоа не ми значеше многу. Јас го правев Верифи, најсеопфатниот пакет со сите исти како нифти - 35900 ме чинеше.
Одлуката на крај е твоја. Јас барав мислење од неколку доктори и сите ми го препорачаа Нифти, им верував и него го направив, воопшто не ни гледав други.