Mora da pisuva so nizok rizik a oni toa go smetat deka 99% nema sansi da ima nesto a so toj 1% se stitat samite sebe isto e i so prisca mislam nikogas ne pisuvat 100% sigurno
Da ama se odlucuvame za ovie kako za posigurni. A dali se razlikuvaat od priskata DA za 500 do 700 evra
Ама кој и да сакаш тест да го одбереш нема да ти е со 100% точност. Сите се со околу 99% точност и затоа пишува висок/низок ризик.
Панорама. Доаѓаат таму те боцкаат и резултати за 2 недели добив (односно 10 работни денови). 700 евра на 2 или 3 рати без камата, без кредитни картички. Јас сум задоволна.
Zatoa razmisluvam za verify pogore nekoj imashe napishano deka kaj niv rezultatite se pozitivni i negativno. Nekako posigurno mi zvuci
И во тоа позитивно и негативно пак нема 100 процентна потврда. Сите пренатални се такви, со 1 процент можност за грешка.
Сосема исто е. За секоја анализа општо има можност за грешка така што ниту еден тест нема да ти гарантира 100% сигурност.
Девојки на моја блиска личност правеше приска на 2 места и на 2те места приската и излезе поголем ризик за даун,и и препорачаја да направи пренатален тест genesafe дали некоја го има правено тој тест и колку е сигурен? И да напоменам дека докторките што и го правеа првиот скрининг не можеле да го видат нухалниот набор затоа и предложиле пренатален.Инаку е 11+4
Zdravo , prethodno napisav t.s barav sovet deka na prvoto bockanje nemase dovolno materijal me prebockaa rezultatite izlegoa i fala Bogu se e vo red ♥️ sakav da vi kazam deka imale vakvi slucaevi nema mesto za panika inaku vo biosejv pravev prenatalen
И моите резултати стигнаа во петокот и се е супер,инаку и мене ме викаа втор пат да ме боцкат,а го правев Вера Гене во Авицена.
Супер. Мило ми е ептен. Туку кај резултатот, со колку проценти днк од плодот имаат направено анализа? Кај мене 11 посто беше исто во биосејв.
Јас минатата недела правев пренатален и ми рекоа дека најмалку 4 проценти треба да има. Се под 4 е невалидно и треба од ново боцкање а над 4 исто е и за 4 ипол и за 10 и за 20. Тој број воопшто не треба да не загрижува.