Јас го правев за близначна бременост во август, беше 600 евра, само основен пакет, затоа што за две бебиња толку можело да се испита. Ако сакаш со сите дополнителни испитувања, толку беше околу 700 евра.
Здраво, 9+2 сум и имам прашање околу Нифти тестот. Бевме на гинеколог минатата недела и ни рече дека се е супер го слушнавме и срцето се е како што треба, и сега ми предложија Нифти у смисла дека сега сите прават но не сме сигурни дали има потреба
Така е... освен каде што ќе увидат нешто и препорачуваат за сите останати е ваша одлука дали ќе правите или не
Kaj mene beshe se vo red na skrining mi rekoa deka nema potreba, ama mi ja frlija bubackata od strana za da go napravam. Go napraviv i Se beshe negativno mislam i da ne go napravev nemashe da imam nekoi nemiri
Ne pravev nifti pravev verify vo zan mitrev cenata mu beshe najniska vo odnos na drugite celi paket i se praka vo amerika. Cenata na celiot paket e 35900 rezultati do 10 rabotni dena, mi stignaa za 5 rabotni dena. Inaku nifty se dvizi od 40000/42000 denari
Јас правев нифти во јуни месец и тогаш платив 600 евра имаа некоја промоција во април мај и јуни а регуларната цена на нифти беше 670 евра но најдобро да им се јавиш или маил да им пишиш многу се фини.
Јас правев основен пакет панорама 25000 по консултација со доктори дека е доволно. Го правев на своја иницијатива без некоја индикација. Имаш 4 пакети панорама. Јас се во мисла бев да правам да не правам и на крај се одлучив само за основен.
Avicena imaat dosta pristapna cena okolu 38 000 e najopsirniot paket za razlika od site drugi kaj niv e najopfaten, edinstvena negativnost e sto zimaat krv samo kaj niv vo lab ne odat po ostanatite gradovi.
Па генерално повеќето тестови покриваат слични работи. Јас се решив за Нифти зошто е доста познат и постои со години, докажан е. Задоволна сум од резултатот, од друго и нема од што да бидеш задоволен. За кој и да се одлучиш ти посакувам да добиеш убав резултат.