Jас го правев панорама, на свое барање, лекар исто ми рече нема потреба... реално зошто се скапи овие тестови налагаат да се прават ептен ако видат нешто на скрининг па им е сомнително.
Хелоуу, Ги читав коментарите и се одлучив за Авицена. Veragene тестот е супер, јас сум презадоволна. Го правев пред 1 месец. За услугата не коментирам сите знаеме на какво ниво е Авицена. Многу ми се допаѓаше дека е вклучен примерок од мојот сопруг. На крај телефонски ме побараа од Авицена и ми соопштија дека се готови резултатите од тестот. Ми ги пратија на mail, потоа сопругот отиде да ги подигне. Потоа ме побараа си добив балонче и дневник за трудници.
Само што пишав на друг риплај место тука. Јас го правевев Veragene. Презадоволна сум. Многу ми се свиѓаше дека се зима примерок и од мојот сопруг. Одам во Авицена уште како тинејџерка и ме немаат разочарано. Тестот е пре опширен и многу убав извештај даваат со резултатите. Плус си добив дневник за трудници од нив и gender балон. За што и да се одлучиш нема да згрешиш.
Zdravo. Me interesira ovaa ponuda na Biotek. Ima li nekoj iskustvo? Nekako epten eftino za prenatalen test, znam deka kostaat nad 500 evra i se pravat ednas. Ova vika deka se pravi i vo prv i vo vtor trimestar i plus eho trebalo. Zbunuvacki mi e.
Ова е Приска, само е "нашминкано" името за да се навлечат што повеќе трудници што ќе го направат кај нив, класичен маркетиншки трик. Ако пишат приска ретко кој би дал 4.500ден кога на државно е бесплатно
Јас Нифти правев и во првата и во вторава бременост. Задоволна сум. Сосе цистична фиброза ме фати околу 40000. Истражи си ги, читај кој што испитува и ќе си одлучиш тоа што ти одговара. Може и да им се јавуваш да ти објаснуваат детално. За цени може да се разликуваат малку, а некои во моментот можеби ќе ги фатиш со попуст.