Правев Нифти. Во среда дадов крв, во вторник ми се јавија. За полот си видов на мејл кога ми стигна резултатот. Кога ти земаат крв, прашуваат дали сакаш полот да го знаеш. Пред да ми го испратат резултатот на мејл, ми се јавија и ми кажаа дека е добар резултатот, па ме прашаа дали сакам на телефон да ми го кажат полот или ќе си видам сама на мејл. Јас одлучив со мм заедно мејлот да го отвориме и заедно да го дознаеме полот.
Jas vo vtornikot mi zedoja krv ama cela sum isplasena duri ne stigni bidejki na priskata imase pokazank nesto i zatoa go pravam i sum so ifv se nadevam na dobri rezultati
Девојки, дали има некоја што по втор пат ја боцкале. Правев Нифти денес ми се јавија дека треба да појдам уште еднаш за крв. Разредена ми била крвта, примам по два клексани. За колку денови од второто боцкање Ви се јавија за резултатите. Пак ли треба да чекам 7 работни денови
Јас ги прашав пред да правам дали има врска дека примам клексан, ми рекоа барем 12 саати да има размак од боцкање со клексан до зимање крв и така направив. и ми рекоа дека ако нешто не е во ред пак се чека, бидејки го пракаат пак новиот примерок од крв.
Мајки ако можи помош докторката дури утре ќе ми кажи, лов риск значи се во ред така? А последното отсуство на у хромозом што значи?
Да, многу низок ризик за трисомии и микроделеции. Резултатот е супер. Последната ставка е за пол. Штом нема Y, женско е. Честитки
Kolku vreme cekavte za rezultat od Nifti? Napraviv vo Petok. Preku Ginekaliks. Vekje pocna stravot da me utepuva